Ce facem izolati acasa

17:58:00 0 Comments A+ a-


Izolarea de acum inseamna pentru familiile cu copii niste momente de mare incercare. Sa tii un copil in casa non stop sau cu o iesire scurta in fata blocului e un fel de incercare zilnica de a te lupta cu destinul. Cei ce au curte sunt ceva mai norocosi, insa nici afara nu il poti lasa mult pentru ca totusi alaturi mai ai un vecin, mai trece un curier, nu vrei ca al tau copil sa fie acolo in bataia respiratiei lui.

Ce facem izolati in casa cu ai nostri copii?

Exersam rabdarea, in sfarsit ne urcam la nivelul lor lor, da, ne urcam. Ne asezam cu fundul pe covor sa facem Lego. Ne chinuim sa intelegem Minecraft sau dansurile de pe TikTok. Mancam prostii impreuna cu ei vazand a mia oara filmul lor preferat pe Netflix.

Ii luam la bucatarie, le mai facem iar o pizza. Avem faina in cap, ketchup pe tot tricoul, dar ce conteaza. Ei, noi, suntem sanatosi si izolati de incrancenarea de afara.

Pe net gasiti acum garla de surse de distractie.

Eu am cumparat un abonament la mykoolio.com si chiar e buna chestia asta. Am dat 25 de lei, platit online, normal, si pustiul meu recapituleaza cu gratie regulile de scriere, inmultire, impartire, tot ce are la clasa a 2-a.

In rest ne-am mai uitat la Teatrul Tandarica si la Opera Comica cand au dat spectacole Live.

Isi gaseste pe Youtube acum o gramada de chestii, ca idee deja si-a creat o clocitoare pentru oua de prepelita, stim ca nu va functiona, dar incercam. Daca vom avea si gaini, va anuntam.

Si-a facut curat singur in sertarele de haine, asta a fost un fel apogeu al parenting-ului din esenta mea. Sa vad asta a fost un fel de incantare. S-a imprietenit si mai bine cu cainele si deja il dreseaza.

In rest, am urcat dulciurile cat mai sus, dar recunosc ca uneori eu ma duc mai des la ele.