Eu sunt nonparenting blogger

19:54:00 0 Comments A+ a-



Cand vorbesc despre blogul acesta cu cineva, zic ca e cam un blog de parenting, dar de fapt nu chiar. Mai bag articol din zona asta a parintilor, dar niciodata nu ma pozitionez undeva ,,vai, cate stiu eu si cate sfaturi am de dat". De asta am ilustrat articolul acesta cu pustiul meu, acum 2 ani, tragand cu paiul din doua sucuri. Nu ca am face asta zilnic. Nici macar saptamanal. Nici macar lunar.
Prosteala cu suc avem in vacante, care se intampla cam de doua ori pe an.Deja am stabilit amandoi de peste 2 ani ca sucurile alea colorate de la magazin sunt similare cu apa aia colorata ce ramane in pahar dupa ce el picteaza.

Nonparenting-ul clar vizeaza parenting-ul, si cine zice ala e, ca sa ma amuz. Fiecare parinte, deci si eu, simte nevoia sa zica ceva din ce a trait el. Una e sa o spui ca pe o chestie anecdotica si complet alta si iresponsabil este sa o prezinti ca pe o solutie din partea unui profesionist.
Stiu ca sunt grupuri de mamici pe facebook unde se discuta si se dezbate de la nastere, alaptare, taiat de mot si cadou la educatoare. Nu sunt acolo si mi-a fost mereu groaza de acele grupuri. Invidiez doar pe mamicile ce au vreme sa stea de povesteasca si sa descoasa chestii. Am inteles ca se schimba poze la bubite, retete de supe si alte minunatii.

De exemplu, nu am sa inteleg niciodata cum te poti da ,,parenting blogger" si zici ca e ok sa fumezi pe sarcina. Sau sa umpli copilul de siropuri si chestii doar ca ai contracte. Eu am si blog de beauty si am diverse campanii, incerc cosmetice, dar e pielea mea de adult si e nebunia mea asumata.. Nu as putea face asta niciodata cu al meu copil.