Low Sugar, viata e dulce oricum

18:04:00 0 Comments A+ a-



Conform ultimelor studii OMS citate de Custodio Cesar, Fondator, Nutriționist și Președinte GoldNutrition Internațional, cantitatea excesivă de zahăr este responsabilă de nenumărate disfuncții ale organelor noastre vitale, de la cea mai fragedă vârstă.

Inima, rinichii, arterele, pancreasul, pielea, toate suferă È™i atrag atenÈ›ia prin diferite moduri - diabet zaharat, inflamaÈ›ii la nivelul arterelor, dereglări hormonale, ritm cardiac modificat, disfuncÈ›ii renale, atac cerebral È™i altele.

Vrei liniÈ™te? ÃŽncearcă să stai o oră lângă un copil care a mâncat o ciocolată întreagă! 

Armonie? După ce epuizează energia pompată artificial, copilul cade într-o apatie de neînÈ›eles. Asta pentru că, în ciuda legendelor, zahărul nu doar că nu aduce fericire, dar creÈ™te riscul depresiei cu 50%. 

Cum facem să ne ferim de toate astea? Simplu! Umplând cizmuliÈ›ele cu dulciuri sănătoase low sugar!!!

Există așa ceva? De acum înainte, da! Și nu doar unul, ci multe. Avem de unde alege! Pentru copii și adulți, pentru antrenament, micul dejun, o gustare sănătoasă, pentru când ne este foame sau doar vrem să ne răsfățăm.

Dr Șerban Damian, nutriÈ›ionist al Centrului SuperFit BucureÈ™ti a testat È™i analizat toate avantajele gamei Low Sugar GoldNutrition. 

“De obicei, chipsurile sunt privite ca gustări nesănătoase, aducând o cantitate mare de energie care provine din grăsimi È™i zaharuri”, spune Dr Șerban Damian. “Chipsurile proteice GoldNutrition schimbă această direcÈ›ie, oferind organismului o doză sănătoasă de proteine vegetale din surse nemodificate genetic. De asemenea, pot fi utile ÅŸi pentru persoanele care îşi doresc să scadă în greutate, dar nu vor să renunÅ£e la plăcerile „crocante”.

Batoanele cu cereale È™i fructe, cu indice glicemic scăzut, asigură doza necesară È™i echilibrată de carbohidraÈ›i È™i lipide sănătoase. Și sunt o sursă perfectă de energie pentru copiii de toate vârstele. 

“Unul dintre modelele clasice de mic dejun este alcătuit din cereale integrale, aÅŸa cum este ovăzul, împreună cu o sursă de proteine, precum laptele sau iaurtul. Oats & Whey este o formă mai concentrată a acestui mic dejun, care de asemenea poate fi folosit ÅŸi ca gustare după un antrenament. ÃŽn compoziÅ£ia sa, ovăzul este sursa de carbohidraÅ£i ce va reumple depozitele de glicogen, fiind în acelaÅŸi timp o sursă de fibre, în timp ce proteinele din zer contribuie la menÅ£inerea ÅŸi stimularea masei musculare.”(Dr Șerban Damian – NutriÈ›ionist Centrul Superfit Bucuresti)



Pentru cei cu activitate fizică intensă, cu nevoie crescută de proteine, cât È™i pentru cei care vor să scadă în greutate, magicele pudre proteice (cu mazăre È™i orez brun integral) È™i crocantele Chipsuri Proteice Peatatoes din mazăre nemodificată genetic sunt alegerea perfectă. Pudra proteică vegetală este perfectă pentru perioada postului. ConÈ›inând un mix de legume È™i fructe, “V Protein aduce toÈ›i aminoacizii esenÈ›iali, fiind astfel o sursă valoroasă de proteine, căutată in mod special de către vegetarieni È™i vegani, care au nevoie să își completeze alimentaÈ›ia zilnică”.

“ÃŽntr-un program de scădere în greutate este important să nu ajungem să ne luptăm cu poftele ÅŸi foamea. Tocmai de aceea un baton proteic Low Sugar cu conÅ£inut redus de glucide ÅŸi cu un procent mai mare de proteine ÅŸi lipide reprezintă o soluÅ£ie pentru a Å£ine sub control pofta de dulce, fără a recurge la batoane clasice care au mult zahăr ÅŸi aduc o cantitate mare de energie. ”(Dr Șerban Damian)


Și... am ajuns la… probabil vedeta acestui sezon, Choco & Nut- cremă tartinabilă cu 50% alune de pădure, fără zaharuri adăugate, fără lactoză È™i fără ulei de palmier.
Cu un conÈ›inut mare de cacao È™i alune, Choco & Nut aduce energie sănătoasă È™i proteine de calitate superioară. Și are doar 0.3 g zaharuri per porÈ›ie. 


Mai multe amănunte despre locaÈ›iile de unde îi puteÈ›i umple tolba lui MoÈ™ Crăciun cu dulciuri sănătoase, găsiÈ›i pe www.goldnutrition.pt/ro. Amintim aici câteva locaÈ›ii: EsenÈ›a Plant, Vitamix, Floare De colÈ›, Remedia Vert, Bebe Tei, Biocorner sau magazinele online www.pilulka.ro, www.emag.ro, www.bikexpert.ro, www.elefant.ro, www.4fit.ro.


Low Sugar is always a good idea! Anytime, anywhere
#goldnutrition #beexcellent #lowsugar 
@GoldNutritionRomania
Nutriție de calitate.. Oricând, oriunde

Sursa: comunicat de presa