Răsfață-i pe cei mici cu noile seturi cadou de la Baby Dove

19:19:00 0 Comments A+ a-


Daca va plac produsele Dove, acum e momentul sa le alegeti si celor mici cadouri Dove.

Baby Dove Complete Care Collection


Loțiunea de spălare pentru păr și corp Baby Dove Rich Moisture oferă o curățare delicată și o hidratare în profunzime a pielii, contribuind la refacerea nutrienților esențiali pe care pielea bebelușilor îi poate pierde în timpul băiței. Cu o formulă fără lacrimi și hipoalergenică, loțiunea Baby Dove este testată oftalmologic, dermatologic și sub control pediatric. Pielea bebelușului se păstrează curată, hidratată și catifelată pe tot parcursul zilei.

Cu pH neutru și un parfum special creat pentru pielea delicată a bebelușilor, loțiunea de corp Baby Dove Rich Moisture hidratează pielea până la 24 de ore. Concepută să protejeze bariera de protecție a pielii delicate a bebelușului tău, această formulă intens hidratantă calmează pielea uscată încă de la prima utilizare. Testată dermatologic și sub control pediatric, aceasta lasă pielea catifelată și delicat parfumată.

Crema de protecție împotriva iritației de scutec Baby Dove Rich Moisture neutralizează rapid pH-ul și formează un strat protector care protejează pielea delicată a bebelușului de roșeață și iritații. Aceasta conține o formulă hipoalergenică și este testată dermatologic.

Setul conține loțiune de spălare pentru păr și corp (200 ml), loțiune de corp (200 ml) și cremă împotriva iritației de scutec (45 gr).

Preț recomandat: 28.78 lei*

Baby Dove Lullaby Box Collection
Îmbogățit cu agenți de hidratare, șamponul Baby Dove Rich Moisture acționează foarte delicat pentru a sprijini refacerea hidratării esențiale și a nutrienților pe care scalpul bebelușului îi poate pierde în timpul băiței. Cu formulă fără lacrimi și un pH neutru, șamponul este testat oftalmologic, dermatologic și sub control pediatric pentru ca bebelușul să primească îngrijirea de care are nevoie.

Cu pH neutru și cu un parfum special creat pentru pielea delicată a bebelușilor, loțiunea de corp Baby Dove Rich Moisture hidratează pielea până la 24 de ore. Creată special pentru a proteja bariera de protecție a pielii delicate a bebelușului, această formulă intens hidratantă calmează pielea uscată încă de la prima utilizare. Testată dermatologic și sub control pediatric, aceasta lasă pielea catifelată și delicat parfumată.

Crema de protecție împotriva iritației de scutec Baby Dove Rich Moisture neutralizează rapid pH-ul și formează un strat protector care protejează pielea delicată a bebelușului de roșeață și iritații. Aceasta conține o formulă hipoalergenică și este testată dermatologic.

Setul conține șampon (200 ml), loțiune de corp (200 ml), cremă împotriva iritației de scutec (45 gr) și o cutie muzicală cadou. 

Preț recomandat: 33.85 lei*


*Retailerii au libertate deplină în stabilirea prețului de vânzare al produselor către consumatori.


Sursa: comunicat de presa