Fabrica de Magie: peste 10.000 de costume si accesorii de Halloween

19:24:00 0 Comments A+ a-


Indiferent de varsta sau de super-eroul preferat, la Fabrica de Magie orice este posibil. Diversitatea si originalitatea costumelor este completata de cea a accesoriilor, astfel incat succesul petrecerii de Halloween sa fie asigurat.
Anul acesta, de Halloween, FabricaDeMagie.ro te ajuta sa dai viata personajului tau preferat sau sa-ti creezi o tinuta spectaculoasa, personalizata, astfel incat aparitia ta sa fie unica. De la pirati si sirene, la zombie si criminali in serie, de la super-eroi faimosi pana la nelipsitii vampiri, de la personaje din filmele preferate pana la costume pentru meserii – toate se regasesc in oferta FabricaDeMagie.ro.
In premiera, FabricaDeMagie.ro propune anul acesta costumele CaliforniaCostumes, cu o selectie infricosatoare de costume moderne, realiste precum luptatori medievali, dar si cantareti cunoscuti, cum ar fi Elvis sau MC Hammer. In plus mastile si costumele cu efecte speciale se vor face remarcate in orice petrecere de Halloween si asigura o transformare completa si originala.
Si  daca totusi iti doresti un costum cum nu s-a mai vazut si vrei sa-ti pui creativitatea la treaba, iti poti crea un costum personalizat cu ajutorul croitorilor priceputi de la Atelierul Fabricii de Magie.


Costume pentru copii
Copii, dar si adolescentii, adora sa se costumeze, asa ca orice pretext le aduce o bucurie in plus. Transforma petrecerea de Halloween intr-o ocazie pentru de a-si exprima creativitatea si imaginatia, alaturi de prietenii lor. Diversitatea este cuvantul cheie la FabricaDeMagie.ro, asa ca orice idee poate fi pusa in practica, fie ca vrei sa organizezi o petrecere cu personaje din desene animate sau ca tematica este Jungle Party, o petrecere cu zombie si vampiri sau una desprinsa din Vestul Salbatic. In plus, alaturi de costume, pe FabricaDeMagie.ro gasesti numeroase accesorii care vor completa decorul, de la decoratiuni si baloane, pana la vesela in aceeasi tematica fantezista.
Idei pentru decoruri corporate
Daca vrei sa aduci petrecerea de Halloween la birou, pe FabricaDeMagie.ro gasesti o multime de idei care sa te inspire. De la masti realiste ale celor mai fioroase personaje din filme horror celebre, pana la accesorii de efect – sabii, palarii, manusi, ochelari etc – toate pot crea o atmosfera de sarbatoare chiar si intr-un birou. Completeaza decorul cu stafii zburatoare, vulturi amenintatori, insecte care sa invadeze biroul, lampioane si dovleci sau simple ghirlande care celebreaza Halloweenul si toata lumea va simti spiritul petrecerii.
Despre FabricaDeMagie.ro
FabricaDeMagie.ro este magazinul online cu cea mai mare diversitate de costume si idei pentru petreceri tematice, o destinatie pentru toti cei pentru care petrecerile tematice sunt o oportunitate de a-si exprima personalitatea si creativitatea. Viziunea FabricaDeMagie.ro este sa inspire si sa transforme fiecare petrecere intr-o ocazie memorabila, prin costumatii si accesorii inedite, sa ofere ocazia fiecarui participant la o petrecere tematica sa poarte un costum inedit si accesibil, care il reprezinta si ii reflecta personalitatea.

Sursa: comunicat de presa