What you give is what you get

18:22:00 0 Comments A+ a-


Astazi am avut ocazia sa stau cu mai multi copii si sa ma bucur de avantajele si dezavantajele acestui lucru. Copiii sunt sinceri excesiv, pana la violenta, si avem obiceiul sa le spunem obraznici, teroristi, etc. Uitam insa ca ceea ce le oferim, aia primesc si aia sunt ei.
Tot astazi o fetita mi-a spus ca sunt foarte frumoasa si ca ei ii pare bine cand ma vede. Si voia sa fie sigura ca sunt data cu ruj. Am asigurat-o ca sunt rujata.
E drept ca astazi acesti tanci mi-au facut creierul zdrente, insa am realizat ce primesc ei acasa. But, dragi parinti, sunteti responsabili si pentru ce le dati sa manance copiilor, dar si cu ce hrana emotionala ii hraniti.

Acum cateva zile, circulam cu Taxify. Soferul imi spunea ca ii da share sotiei la toate cursele ca sa vada ca lucreaza, nu ca se plimba cu femei in masina. Un alt sofer de Taxify mi-a spus ca e misogin si nu mai suporta femeile care accepta sa se culce in cearceafuri murdare si sifonate. Ca prefera sa fie singur dupa 5 relatii in care s-a saturat sa le aminteasca femeilor, dupa primele 2-3 luni de dolce vitta, ca ele trebuie sa ramana tot frumoase, feminine, gingase. Ascultam si zambeam, nu spuneam mare lucru, doar "va cred" sau "o, da". Ce sa ii spui unui tip care se confeseaza instant doar pentru ca acolo langa el apare cineva dispus sa asculte?

Acum cateva luni ma consideram chiar batrana si cam... de ramas in spatele cortinei, sa zic asa. Adica, nu mai sunt genul dupa care cineva sa intoarca capul. Nu m-am uitat insa ca imaginea pe care o transmiteam asta spunea "Stay away, I am old and pissed off".

Ceea ce transmiti, aia esti si aia primesti inapoi.