BEST BUY AWARD PENTRU GAMA DE ULEI DE MĂSLINE EXTRA VIRGIN MONINI

18:10:00 0 Comments A+ a-




Anul 2018 a venit cu o veste minunată pentru Monini: gama de ulei de măsline extra virgin Monini a primit medalia Best Buy Award. Un premiu care se traduce în încredere acordată excelenței și o bine-meritată recunoaștere a calității la cel mai bun preț a produselor Monini, oferită chiar de cumpărătorii și consumatorii Monini.

Când achiziționezi un produs sau serviciu, căută medalia Best Buy Award, care îți garantează calitatea!
Premiul Best Buy este o aprobare a produselor, serviciilor și mărfurilor comercializate, diferențiind valoarea acestora de celelalte în ceea ce privește prețul și calitatea. Acesta este prezentat ca un certificat și o medalie și reprezintă o metodă de cercetare stabilită, asigurând clienții că achiziționează produsul de cea mai bună calitate la cel mai bun preț. Medalia confirmă faptul că un produs sau un serviciu a fost aprobat de majoritatea consumatorilor pentru cel mai bun raport calitate-preț. Produsele și serviciile primesc sigiliul Best Buy Award numai după ce au fost supuse unor cercetări intense de consum și au câștigat primul loc în categoriile respective. Această cercetare este efectuată și verificată pe baza numărului de voturi primite de la repondenți, adică achiziționarea de către clienții care au folosit ei înșiși produsul.

Pe scurt, Best Buy Award este o recunoaștere bazată pe standardele internaționale stabilite de organizația elvetiana ICERTIAS - Asociația Internațională de Certificare, o organizație privată, independentă din punct de vedere politic, cu sediul în Zurich, Elveția. ICERTIAS (icertias.com), încurajează forme inovatoare de cercetare și studii de piață, atât la nivel local cât și internațional. Organizația ICERTIAS se concentrează în primul rând pe recunoașterea și promovarea globală a calității și valorii produselor, precum și pe cele mai înalte standarde în relațiile cu clienții și clienții. Pe plan internațional, ICERTIAS este un institut renumit pentru programele de cercetare și certificare ale Best Buy (bestbuyaward.org), QUDAL - QUALITY meDAL (qudal.com). Organizația a reușit să își extindă activitățile de cercetare și certificare în peste 40 de țări de pe 5 continente în mai puțin de 7 ani de la înființare în Zurich, în 2011. Certificatele ICERTIAS QUDAL (QUALITY meDAL) și Best Buy Award au devenit recunoscute de către consumatori pe numeroase piețe ca mărci de referință de calitate și bune cumpărături, în timp ce cel mai nou program de certificare, prietenul clienților ICERTIAS lansat la sfârșitul anului 2014, în definirea excelenței în serviciul clienți și clienți.
Monini a primit premiul Best Buy pentru  gama completă de ulei de măsline extra virgin.
Monini Classico este uleiul de măsline extra ­virgin renumit pentru aroma sa con­secventă. Este recomandat pentru o mare varietate de utilizări în care într-adevăr completează și asezonează orice fel de mâncare, fiind indicat pentru orice tip de sosuri, fripturi ori garnituri.
Monini Delicato cu aroma sa fină și suavă este varianta alternativă recomandată de specialiștii în gastronomie celor care nu sunt obișnuiți cu gustul pronunțat al uleiului de măsline extra virgin. În bucătărie este un ideal și versatil dress­ing, fiind utilizat la legume, fie ele fierte sau crude, la sosuri, supe, fripturi și salate.
Monini GranFruttato Gustul distinct, picant se datorează conținutului bogat de polifenoli și anti­oxidanti, cărora medicina modernă le atribuie un rol fundamental în apararea organismului împotriva îmbătrânirii celulelor. Este recomandat să se uti­lizeze în stare proaspată pe „bruschetta“, salate și legume fierte.
Monini Aromatizzatti - Uleiul de măsline extra virgin Monini îmbogățit cu arome și ierburi mediteraneene. Cea mai la îndemână modalitate de a redescoperi cele mai autentice și tradiționale arome ale bucătăriei italiene, într-o formulă nouă, gustoasă și ușor de utilizat.
Adăugă zi de zi o picătură de imaginație în bucătărie!
Monini O alegere savuroasă și sănătoasă!
www.monini.ro, www.facebook.com/MoniniRomania


sursa: comunicat de presa