Iar prosecco?

16:56:00 3 Comments A+ a-


#prosecco #myliftsyle bla bla, cam multe postari pe Instagram si Facebook cu acel pahar de bautura, de obicei prosecco ( sau aperol, nici nu stiu ce e). Acesta este noul moft de lifestyle. Fie painea cat de grea, cu un prosecco merge si ea. Iti cumperi pantofi noi? Pac, pui pe Insta cu paharul alaturi. Ne facem manichiura chic? Pac , luam paharul in mana si pozam.


Nu am problema cu poza, cu lifestyle-ul expansiv, am o problema cu supraexpunerea paharului in mana si cat de misto e sa fim cu paharul in mana.
Eu nu beau alcool pentru ca nu imi place la gust. Cand aleg sa beau, caut o bere super simandicoasa pe care dau o caruta de bani, un vin de asemenea cu nume sonor si cam atat. Nu imi stric papilele gustative pe chestii cu spume si sclipici.

Si mai am o problema ca arboram chestia asta cu bautul ca ceva cool, misto, ce da bine in caietul de lifestyle, sa ne dam mari cat am baut, ce am baut, cand am inceput sa bem si ca nici nu aveam buletin cand am vomat o sticla de whisky.

Alcoolul e misto atat cat nu vorbeste el pentru tine. Cat de prost sa fii sa lasi un procent de substante volatile sa iti dea check in la nesfarsit in creier.

Ca femeie, crede-ma, esti naspa cand esti bauta chiar daca esti usor de bagat in pat.
Ca barbat esti gretos, acceptabil pana adormi.
Overall, beti oameni buni cu moderatie si nu uitati, 70% sunteti apa, mentineti procentul.

3 comments

Write comments
Valeria Chertes
AUTHOR
13 iunie 2017 la 22:45 delete

Urasc bautura si pe cei care o folosesc in exces.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
14 iunie 2017 la 07:34 delete

Ai perfecta dreptate, nici eu nu suport astfel de persoane.
Nu înțeleg rostul...

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
14 iunie 2017 la 12:27 delete

Sincer nu consum alcool si habar nu am ce este acest " prosecco", nici nu vreau sa stiu, asta pentru ca probabil am ajuns la varsta la care nu mai aleg altii pentru mine, nici anturajul nici postarile excesive pe retelele de socializare. Dar, puterea exemplului este mare si ma gandesc la copilul meu, la cum eram eu in adolescenta. Ceea ce vedem ne influenteaza! Oare asta vrem de la generatia viitoare? Sa se faleasca cu un pahar de alcool in adolescenta si sa faca din consumul de alcool un obicei pe tot parcursul vietii? Trist!

Reply
avatar