Gama elmiplant SUN pentru ȋntreaga familie

23:29:00 0 Comments A+ a-

Vara este anotimpul băilor cu soare, al pielii strălucitoare şi al momentelor sărate perfecte. elmiplant întâmpină soarele cu gama dedicată utilizării la plajă şi după plajă, pentru a oferi pielii bucuria unei expuneri sănătoase. 
Produsele cu SPF şi rol de întreţinere asigură un bronz uniform, strălucitor şi de lungă durată, în timp ce protejează pielea de acţiunea dăunătoare a soarelui şi a efectelor nocive ale acestuia asupra epidermei. 
Formulele pe bază de extracte naturale, 100% organice şi fără parabeni, asigură o îngrijire delicată, prietenoasă cu pielea.  


Gama elmiplant SUN are în portofoliu produse testate dermatologic şi gândite în laboratoarele de cercetare din România pentru a satisface nevoile pielii. 

Produsele elmiplant SUN, cu formule îmbogățite cu ingrediente 100% organice și complexe sofisticate, au sosit la rafturi pentru a oferi un bronz natural şi protecție la cele mai înalte standarde. 
Produsele elmiplant SUN disponibile la raft anul acesta:
Crema de faţă elmiplant cu factor de protecţie solară 50 – 17,85 lei
Tenul este în permanenţă expus la acţiunile nocive ale soarelui. Pentru a-l proteja, Crema de faţă elmiplant cu SPF50 are o formulă avansată cu unt de shea 100% organic,  excelent ingredient emolient care hidratează și protejează pielea de radiaţiile UV, cu extract de Bearberry care ajută la prevenirea petelor pigmentare şi cu agenţi de calmare – Alantoina, D-Pantenol și Bisabolol – care previn iritaţiile cauzate de expunerea la soare. Sistemul de protecţie UV fotostabil avansat cu spectru larg de acţiune, împreună cu vitamina E și complexul vegetal bogat în extracte de fructe de pădure, au puternic efect antioxidant, protejând eficient pielea. 
Testat dermatologic şi rezistent la apă; fără parabeni, fără coloranţi.



Loţiunile pentru protecţie solară îmbogăţite cu unt de shea 100% organic:
SPF 20 – 20,32 lei
SPF 30 – 23,18 lei
SPF 50 – 26,04 lei
Fără parabeni, rezistente la apă. 


Loţiunile Tan & Protect cu unt de shea 100% organic şi Tan Boost Complex:
SPF 20 – 22,32 lei, 
SPF 30 – 23,18 lei.
Fără parabeni, rezistente la apă.


Light! Loţiune pentru protecţie solară SPF 30 – 23,18 lei
Formează o peliculă uşoară şi nelipicioasă, care se absoarbe rapid în piele, lăsând o senzaţie mătăsoasă. Formula este îmbogăţită cu unt de shea 100% organic.
Rezistentă la apă, fără parabeni.



Loţiunile spray pentru protecţie solară 
Mecanismul de aplicare facilitează utilizarea produsului şi îi oferă o textură uşoară. 
Loţiunea spray este disponibilă în variantele:
SPF 15 – 21,08 lei
SPF 30 – 24,18 lei  
SPF 20 Transparent protection – 22,32 lei
Rezistente la apă, fără parabeni.

Loţiunile după plajă elmiplant 
După expunerea la soare, pielea este însetată de hidratare. Pentru a-i oferi elasticitatea şi starea de bine, Loţiunile după plajă conţin extract organic de ceai verde, care ajută la menţinerea elasticităţii şi tonusului pielii, în timp ce extractul de aloe vera hidratează și calmează pielea după expunerea la soare. Cu o formulă revigorantă, care se absoarbe rapid, loţiunile după plajă răcoresc şi calmează pielea imediat după aplicare, asigurând un bronz de lungă durată.
Loţiunea după plajă, 200ml – 13,14 lei. 
Loţiune spray, 200ml – 13,7 lei.

Loţiunea elmiplant după plajă cu particule strălucitoare – 13,14 lei
Extractul 100% organic de ceai verde are rolul de a menţine tonusul şi elasticitatea pielii. Extractul de aloe vera calmează şi hidratează pielea după expunerea la soare, iar particulele strălucitoare evidenţiază bronzul şi îi oferă un aspect irezistibil. Shimmer all the way! Pielea expusă la soare se destinde şi îşi recapătă confortul. 
Testat dermatologic, se absoarbe rapid, fără parabeni.

Uleiurile spray elmiplant pentru o bronzare rapidă 
Cele cinci conţin ulei de macadamia 100% organic şi ulei de cocos, excelente ingrediente emoliente, ce ajută la hidratarea şi catifelarea pielii. Formulele avansate ale produselor asigură accelerarea bronzării, iar rezultatul este o piele strălucitoare şi hidratată. 
Uleiul fără factor de protecţie solară fixează şi păstrează un bronz strălucitor, iar celelalte patru variante, cu SPF, sunt rezistente la apă. Nici unul dintre cele cinci uleiuri pentru o bronzare accelerată nu conţine parabeni.

Cele cinci variante disponibile: 
Ulei spray pentru o bronzare rapidă, 150ml, fără SPF – 13,88 lei,
Ulei spray pentru o bronzare rapidă cu SPF 6 – 14,75 lei, 
Ulei spray pentru o bronzare rapidă cu SPF 10 – 16,76 lei, 
Ulei spray pentru o bronzare rapidă cu SPF 15 – 18,84 lei, 
Ulei spray pentru o bronzare rapidă cu SPF 30 – 22,07 lei.
Uleiurile spray pentru plajă elmiplant Tropical Escape
Gama de uleiuri de plajă cuprinde şi cele două produse Tropical Escape, cu uleiri exotice. Formula celor două este îmbogăţită cu complex de uleiuri exotice de nuci de Brazilia, argan şi maracuja, care ajută la îngrijirea şi hidratarea pielii, oferindu-i catifelare şi elasticitate. Sistemul de protecţie UV fotostabil avansat, cu spectru larg de acţiune, protejează eficient pielea împotriva efectelor nocive ale soarelui. Formula se absoarbe ușor şi ajută la menţinerea bronzului. Produsul este disponibil în variantele:
SPF 6 – 14,75 lei şi 
SPF15 – 18,84 lei. 
Rezistente la apă, fără parabeni.

Loţiunea elmiplant pentru protecţie solară pentru copii SPF 50 – 21,2 lei
Noua loţiune este îmbogăţită cu agenţi de calmare precum alantoină, pantenol şi bisabolol, care oferă protecţie pielii delicate a copiilor. Formula avansată are extract 100% natural de căpşune, care hrăneşte pielea şi previne deshidratarea acesteia. În plus, loţiunea are o aroma minunată, perfectă pentru cei mici. 
Produs hipoalergenic, rezistent la apă şi fără parabeni. 

Loţiunile pentru protecţie solară pentru copii îmbină proprietăţile emoliente şi hidratante ale untului de shea 100% organic cu sistemul de protecţie UV fotostabil avansat cu spectru larg de acţiune, cu vitamina E și complexul vegetal bogat în extracte din fructe de pădure. 
SPF 30 – 25,23 lei, 
Loţiune spray SPF 30 – 26,16 lei.
Rezistente la apă, fără parabeni.


Crema elmiplant pentru protecţie solară pentru bebeluşi SPF 50 – 19,64 lei
Cel mai nou produs elmiplant SUN dedicate copiilor conţine filtru solar natural şi agenţi antiiritanţi, calmanţi, precum alantoină, pantenol şi bisabolol. Împreună cu extractul 100% natural de bumbac, crema protejează pielea sensibilă a bebeluşilor.
Testat clinic sub supraveghere pedriatică, hipoalergenic, foarte rezistent la apă, fără parabeni, parafine, alcool sau coloranţi.