Grase, papuci cu blana si bautura

23:08:00 2 Comments A+ a-


Prin cele 3 cuvinte din titlu, sumarizez cele mai fierbinti subiecte din blogosfera: grase, papuci cu blana si bautura.


Deja subiectul "grase" e prea gras, ca sa zic asa, nu inteleg de ce nu ne oprim din agresivitatea asta inutila. Nu ma intelegeti gresit, nu consider normala nici supraexpunerea persoanelor cu surplus de greutate si sa se expuna ca si "modele". Dar totodata toti blogerii care fac misto de grase, ar trebui sa se uite si in "grasimea" lor, ca tare am impresia ca si ei au bubele lor. Iar pentru doamnele supraponderale care se declara modele plus size, cred ca ar trebui sa gandeasca lucrurile la rece, nu ai cum sa te simti bine cu 20 de kilograme in plus si nici sa te dai model glamour unei generatii care oricum sufera de prea mult zahar si burgeri. Taberele oricum se intarata intre ei, ele spun ca de fapt super happy, ei, care le balacaresc pe bloguri, le ataca pe niste puncte gresite. Eu astept sa se ia de pitice ochelariste.

Papucii de blana sunt ceva ce trebuiau sa vina dupa motulicii de blana de la posete. Blana, blana, blana, nu inteleg de ce atata nebunie. Am vazut deja modele hidoase pe strada si nu numai, chiar si la vedete. Cel putin cand am vazut-o si pe Esca am zis ca e clar ca lumea a luat-o razna, nu neaparat ca ea imi este un reper de stil, dar o consideram o persoana eleganta totusi. Nu inteleg acesti papuci, mi se par niste extravagante oribile, merg de podium daca vrei sa exprimi ceva arta contemporana, dar nu le vad sensul sa mergi cu ei prin praful si mizeria de Bucuresti. Chiar as vrea sa inteleg acest trend in moda, dar as vrea sa apara si cineva care sa interzica sa se produca asemenea hidosenii.

Bautura este insa varful de lance, peste tot pahare si paharele, am mai scris despre asta, si da, sunt uricioasa si nu imi plac oamenii care se lauda cu berea lor, cu vinul lor, cu prosecco si cu alte chestii alcoolizate. Bea si stai in banca ta, nu te lauda cu asta de parca ar fi marea minune ca ai mai descoperit o bere artizanala sau nu stiu ce vin atat de potent pentru sanatate. Tine-ti bautura in casa ta, mai, blogerule, si nu le mai lauda virtutile intr-o lume unde oriunde ne chinuim cu consumul de alcool sarit in sus.

Cam atat.

2 comments

Write comments
Unknown
AUTHOR
20 iunie 2017 la 09:35 delete

Super articol. Îi dau share cu o sete nemaipomenita 😂

Reply
avatar