Cumparaturi online pentru pisici

13:12:00 0 Comments A+ a-


Am inceput cu o pisica, am ajuns la 3 la un moment dat, acum avem doua. Urmeaza ca Minnie sa mai fete o data, asa ca ne asteapta iar o perioada tare frumoasa. Le-am invitat si pe mandre la poze, desi ele erau acolo la verificat, mai urma sa le dau bonul in mana sa verifice daca ce le comandasem a si sosit.


Ianuarie a fost o luna cu multe lucruri si cu multa zapada, inca o avem in Bucuresti. Inca iesitul la cumparaturi, care oricum nu ne incanta foarte mult, a devenit si mai enervant. De asta incepem sa cumparam online din ce in ce mai des, cam de toate. Timpul este singura chestie pe care nu ne-o da nimeni, indiferent de unde am munci si ce am face. 

Timpul nostru e valoros si prefer sa stau sa mangai pisicile (o, da!! toata ziua numai asta fac, asa am pe job description!)  decat sa ma plimb prin frig sa le iau de mancare. Si da, pentru asta sunt dispusa poate sa platesc un pic mai mult. Spun asta pentru ca atunci cand am vazut ca Animax are magazin online, am facut ceva comparatii cu alte magazine de unde cumparam hrana pentru animale si preturile sunt un pic mai mari, vad eu asta cu ochi format de om care a facut strategie de preturi vreo 8 ani si mai face si acum. Din analiza si de preturi platesc painea mea si bobitele pisicilor. Dar diferenta nu ma impresioneaza ca sa ies si sa iau orasul la cercetat, ci m-a determinat sa ma asez frumos pe canapea intre cele doua pufoase si sa facem impreuna cumparaturile. Da, cu un caine poti sa te duci intr-un magazin de animale. Cu pisicile noastre ar fi mai greu pentru ca sunt sperioase de mediul extern si le-am stresa. Am vrea noi si caine, dar unde sa il mai tinem??


Aplicatia se instaleaza repede,  aici o gasiti, se deschide si.... se cumpara. Daca nu ai rabdare sa cauti numele produsului, bagi un cuvant de cautare, cum am pus noi "plic" si gaseste tot ce e mancare la plic. Daca inca ai punga de bobite in casa sau plicul, poti scana codul si iti gaseste tot aplicatia ce produs e, daca nu gaseste, inseamna ca acel produs nu e in Animax si revii la cautarea dupa un cuvant, daca vrei. Pufoasele noastre mananca bobite Royal Canin, asa am stabilit noi de mult ca pana la urma daca noi mancam mai selectiv si ele trebuie sa manance asa, pentru ca nu ne place la doctor, la nici unul dintre noi, fie ca sunt biped, fie patruped cu blana. Plicutele mananca Sheba si diverse alte chestii, Gourmet, in fine, aici variatia e mare si mereu le mai luam ceva nou. Dar hrana uscata ramane Royal Canin.






Se poate plati la livrare sau cu card, cum doresti. 
In Bucuresti livrarea este gratuita daca comanda este de minim 49 de lei, daca esti din provincie comanda trebuie sa de minim 199 de lei ca sa beneficiezi de transport gratis. Daca nu te incadrezi, in Bucuresti livrarea ar fi 9.9 lei, in provincie 19.9 lei, indiferent de ce comanzi si din ce ungher al Romaniei comanzi.

Noi de obicei cumparam mancare si chestiile de pus in litiera cam o data pe luna sau de doua ori, depinde. In general cumparam chestii cam de 100-150 de lei pe luna, depinde. 

Acum Minnie este gestanta iar, mananca ceva mai mult, cere mancare umeda mai des. De Panda nu mai zicem nimic, ea oricum mananca mult din primele minute de dupa ce a fost nascuta. Ea este mancacioasa familiei si suntem atenti sa o educam sa nu manance altceva decat mancarea ei. Minnie este o printesa, ea mananca strict ce este in castronelul ei, putem lasa un curcan pe masa dichisit cu sos si rosii mot, nu o intereseaza.

Comanda a sosit repede, a doua zi dupa ce am comandat. Am fost sunata inainte daca prefer o anumita ora. Am primit produsele, bonul fiscal, tot, comanda mi-a fost adusa chiar de o persoana imbracata in tricoul Animax. Omul avea si bani pregatiti de rest, noi am achitat la livrare.

Acum asteptam sa fete Minnie pe la final de februarie, vedem atunci daca va mai fi nevoie de ceva. Dupa experienta de anul trecut, a fost nevoie sa avem litiera pentru fiecare pisicut imediat ce au implinit o luna. Fiecare cu olita lui, altfel era razboi si eu spalam pe jos si de 4 ori pe zi. Sa vedem ce vor face si noii bebelusi. Va tin la curent. Vad deja ca pe Animax sunt litierele acelea micute la vreo 9 lei, le trecem pe lista, dar mai e ceva timp pana atunci.




PS - dupa ce am expus eu frumos produsele sa fac poze ca blogger mandru si serios ce sunt, Panda a capsat  multe din pliculetele comandate, a curs sos peste tot, le-am curatat si le-am pus intr-o punga, la frigider. Le voi desface pe acelea cu prioritate, asta ca idee pentru cine mai are pofticioase ca si Panda acasa.

Sper sa va fie de folos informatiile.