Restaurantele La Mama sarbatoresc 18 ani, castiga o invitatie la party

20:49:00 9 Comments A+ a-


Daca esti din Bucuresti sau macar ai trecut pe aici, sigur ai auzit de restaurantele La Mama. E genul de restaurant unde intri fara ezitare si esti sigur ca gasesti papanasi buni, o ciorba cu adevarat gustoasa si chiar si chestii de post cu gust. Imi aduc aminte ca la primul restaurant La Mama trebuia sa faci rezervare si cu 2-3 zile inainte, iar la cel din Orhideea unde am mancat multa vreme chiar trebuia sa suni de cateva ori pana gaseai un loc, era extrem de aglomerat intr-o perioada.

Restaurantele La Mama implinesc 18 ani, se lasa cu o petrecere frumoasa si iata ce mesaj au pentru voi:

Sunt 18 ani in care ne-am reinventat permanent:  “La Mama” inseamna astazi o bucatarie cu gustul celei “de acasa”, o bucatarie romaneasca È™i internationala, dar una CITADINA, URBANA, REINTERPRETATA.
Si, asa cum la 18 ani adolescentii incheie o etapa importanta a existentei lor pentru a incepe una noua, a maturitatii, asa si pentru restaurantele “La Mama”, 18 ani este varsta tuturor posibilitatilor. Nu mai trebuie sa respecti regulile ca un copil, dar inca nu ai responsabilitatile unui adult. Stii ca ai tot crescut in toti acesti ani, dar iti dai seama ca abia acum te dezvolti cu adevarat: este o varsta „dulce”. De aceea, am ales un slogan foarte potrivit acestei aniversari: „Sweet 18”.

Evenimentul special de aniversare va beneficia de prezenta unui Partener de renume: “Zestrea” by Liliana Turoiu, o adevarata sustinatoare a valorilor autentice romanesti (etnografice, istorice si culturale). “Zestrea” by Liliana Turoiu este un proiect cultural de promovare a identitatii nationale, cu un puternic character educational, care se adreseaza tuturor celor preocupati de traditie, valori autentice, cultura si moda.

Voi merge si eu la party-ul de aniversare si cei de la La Mama imi dau ocazia sa invit si pe cineva dintre voi. Asadar se lasa cu concurs. Castigatorul, pe langa invitatia la party, va primi si un voucher de 100 de lei pe care il va putea folosi in perioada urmatoare in orice restaurant La Mama.

Cum sa aleg castigatorul acestei invitatii?
Spune-mi ce iti place la restaurantele La Mama, daca ai amintiri frumoase legate de acest locuri, daca este vreun fel de mancare care iti place in special sa il mananci acolo. Cea mai convingatoare poveste, va fi si cea premiata. M-ar ajuta sa imi lasati in comentariu o adresa de email ca sa pot sa va anunt din timp ca ati castigat si sa putem comunica usor.


Data limita de participare: 20 februarie 2017
Anunt castigatorul cel tarziu pe 22 februarie, dimineata, ca sa avem timp sa confirmam si catre cei de la La Mama numele castigatorului si sa fim siguri ca va fi pe lista invitatilor.

Party-ul de aniversare va avea loc pe 27 februarie, la restaurantul La Mama Ateneu, incepand cu ora 19:30. La petrecere, pe langa un meniu extrem de bogat, vor fi si ceva surprize, muzica si voie buna. Asadar daca te inscrii la concurs, trebuie sa fii sigur ca pe 27 februarie vei putea fi prezent acolo, Dress code: Denim&Ro.” Party.  Mix & Match: un accesoriu de inspiraÅ£ie românească (o ie ar fi foarte apreciată ) alături  de o piesă din denim / jeans




9 comments

Write comments
Oana
AUTHOR
9 februarie 2017 la 21:46 delete

Imi sunt tare dragi restaurantele lor, am facut acolo diverse petreceri, aniversari, Party de 8 Martie, dar cel mai mult mi-a placut ca am gasit acolo un pui cu smantana exact ca la mama acasa, mereu gasesc gustul din copilarie acolo :).

Reply
avatar
a
AUTHOR
9 februarie 2017 la 22:29 delete Acest comentariu a fost eliminat de autor.
avatar
9 februarie 2017 la 22:30 delete

Lasa te rog macar un nume complet, nu o sa te pot anunta si confirma ca si castigator cu o singura litera daca cumva te voi alege, multumesc de intelegere!

Reply
avatar
adriana
AUTHOR
9 februarie 2017 la 22:32 delete

Îmi plac restaurantele lor unde găsești mâncate gustoasa care îmi aduce aminte de copilărie ciorba lor de perisoare e fantastica și papanașii sunt gustoși și pufoși la fel ca cei ce-i făcea mama și așa cum îi fac sie când am timp.

Reply
avatar
Adrian Lazar
AUTHOR
10 februarie 2017 la 13:02 delete

In restaurantul La mama de la universitate am avut prima intalnire cu iubita mea. A fost cu noroc, deoarece suntem si acum impreuna, iar relatia este foarte frumoasa. De atunci am mers de cel putin o data/luna acolo pt ca ne este foarte drag si avem doar amintiri placute. Ne-ar placea sa facem parte din petrecerea de majorat a restaurantului, iar noi promitem ca petrecerea de logodna o facem tot acolo! �� Succes tuturor si multumim pentru concurs!

Reply
avatar
10 februarie 2017 la 16:46 delete

O ce multe si frumoase amintiri, ma leaga de acest restaurant! Am lucrat la firma de servicii medicale din zona Delea Veche si acolo, mergeam lunar cu colegii de serviciu. Petreceam ore in sir, povestind tot ce ne trecea prin cap, era oaza noastra de relaxare, locul unde uitam de stresul cotidian, ne incarcam cu energie si serveam delicioasele preparate "ca la mama acasa".

Reply
avatar
12 februarie 2017 la 01:12 delete

Deci La Mama e majora? :D

Cu restaurantele La Mama am chiar 2 amintiri faine. Pauzele intre cursurile de la facultate (din orar sau inventate de noi) mi le petreceam La Mama cu ai mei colegi de facultate, la o ciocolata calda. Mereu am apreciat ciocolata lor, este mai groasa (cel putin asa era cea de la Universitate).
Cand lucram pe la Piata Romana mergeam cateodata la cel de langa Ateneu.
Meniul de 21 de lei era exact cantitatea perfecta pentru mine. Ne-am intors intr-o seara cu colegii pe acolo, chiar la cateva saptamani dupa ce ne-am mutat intr-o noua cladire, in cu totul alta parte a Bucurestiului.

La Mama este diferit de celelalte restaurante. Nu as putea spune de ce exact.

PS. Foarte tare dress-code-ul. :D
cristina_nicolae91@yahoo.com

Reply
avatar
17 februarie 2017 la 14:09 delete

Faptul ca La Mama implineste 18 ani m-a facut sa rememorez timpurile in care mi-am facut eu intrarea in lumea adultilor, la inceputul anilor 2000. Am ajuns in Bucuresti, tanara studenta din provincie, plina de visuri dar si de planuri concrete, printre care sa intru rapid in lumea celor independenti financiar. Mai ales ca in apropierea vacantei de vara dintre anul I si cel de-al 2-lea ma luase cu totul dragostea de un coleg care urma sa ramana in Bucuresti peste vara.

Asadar asa am decis sa-mi gasesc rapid un job studentesc, atat de rapid incat nici nu am mai asteptat ce-a de-a doua tura de interviu de la La Mama, m-am dus direct sa le spun ca am invatat meniul mai repede decat mi-au cerut ei. Si cu tot entuziasmul meu nu am stiut ce sa raspund cand m-au intrebat ce i-as mai propunere ca salata de insotire unui client care a comandat ciorba de fasole. Asta in conditiile in care ardeleanca fiind tot timpul mananc ciorba de fasole cu salata de ceapa :))). Dar cred ca le-am fost simpatica pentru ca m-au angajat si asa am inceput o poveste de-o vara pe care n-o s-o uit niciodata.

Acolo am descoperit papanasii si nici acum nu imi pot explica cum de nu am stiut de mai devreme de ceva atat de bun. Am descoperit clatitele cu inghetata si tigaia picanta, ciorba de burta gustoasa si satioasa si faptul ca la mamaliga cu branza si smantana i se zice MBS. In primele zile mi-a fost jena sa le intreb pe colegele chelnerite ce tot vorbesc ele acolo cu MBS, si acum imi vine sa rad de cat de timiduta eram pe vremea aia. Mi se parea ca trebuie sa stiu tot, sa nu par o prostuta venita “la oras”. Noroc ca am avut colegi minunati si sefi pe masura si am reusit sa ma integrez rapid. Unele zile mi se pareau atat de grele, dar m-am bucurat mult ca nu a mai trebuit sa cer bani de camin si ca ma puteam duce linistita la faimosul IDM sa-mi cumpar tricouri cu paiete si posete haioase.

In unele dimineti veneau sa bea cate un ceai doua tipe pe care le-am recunoscut ulterior in colaboratoarele mele pe linie profesionala. Mi s-a parut amuzant cum ne-am intersectat initial in posturi atat de diferite si cum am ajuns ulterior sa lucram impreuna.

Acum merg impreuna cu familia mea la La Mama si ma regasesc in fetele care lucreaza acolo, sunt draguta cu ele si las bacsisuri adevarate. Poate unele dintre ele vor sa ramana alaturi de iubitul lor peste vara, in Bucuresti…

cris.cioaba@gmail.com

Reply
avatar
21 februarie 2017 la 16:55 delete

Buna, Adrian, astept pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/anamariatatucublog/ un mesaj privat din partea ta, va trebui sa imi dai acolo cateva date pentru ca cei de la organizarea evenimentului sa te inregistreze pe lista. Sper sa petreci o seara frumoasa cu logodnica ta! Toate cele bune!

Reply
avatar