O cina in familie cu pizza

21:26:00 5 Comments A+ a-

Nu sunt o mancacioasa, insa imi place ideea aceea de cina relaxata in familie. Imi place sa mananc cu mana, imi place sa stau de vorba cu ceva bun in fata, dar cel mai mult imi place ca la final de masa sa nu fie vase de spalat. De asta ador ideea de a comanda de mancare si in special sa comand pizza.

Fiind vegetariana, va spun ca mi-e greu sa gasesc o pizza vegetariana cu gust si facuta in asa fel incat sa nu ma simt marginalizata, gen sa simt ca cei de la firma de pizza au zis "hai sa trantim pe meniu o pizza cu frunze pe ea, sa fie si pentru astia de se dau vegetarieni".

Intr-o seara am comandat din nou la Domino's Pizza. Se comanda online aici si imi place ca pe site vezi evolutia in timp real a comenzii pe pasi, cum e bagata in cuptor, cum trece pe la control calitate, cum este pregatita sa plece spre tine.De cate ori facem o comanda, baietelul nostru sta si se uita la acel cerculet care prezinta evolutia comenzii si cand apare semnul ca deja pleaca spre noi, vine si ne spune "fiti atenti la interfon ca vine nenea cu pizza!!". Apropos, puteti comanda si de pe telefon, au aplicatie de comanda, daca sunteti pe drum spre casa, puteti comanda si cand ajungeti acasa, nu mai stati lihniti de foame inca alta jumatate de ora pana ajunge.

Noi am comandat si ceva chestii de pui, am avut si ceva musafiri si stiam ca le plac chestiile de dat prin sos si cu oase de lins. Domino's are si ceva specialitati de pui, sosuri, cartofi wedges, precum si salate.
Eu am comandat o salata, dar nu am fost atenta ca avea oregano in ea, nu imi place in salate, asa ca am cedat-o carnivorilor din familie. Tot ei au decretat ca pizza mea vegetariana e chiar buna, sigur nu e carne prin ea? Nu era. Ca idee, daca in casa sunteti unul vegetarian si unul care mananca ca un urs, exista optiune de pizza half-half, adica jumatate oamenii o fac vegetariana, jumatate o fac dupa cum doreste mancaciosul celalalt din familie. Sunt si cateva optiuni de blat, noi alegem mereu pe cel normal.

Eu mananc mai lent si asa dau si evaluarea finala unei pizza. Pizza mea era buna si la 4 ore dupa ce a sosit. Rece, inca nu era uscata, ba chiar am mai mancat doua felii, desi sunt tare pretentioasa si mi s-a intamplat sa mai comand pizza de pe la diverse firme din zona mea, iar rece devenea o coaja uscata cu legume de plastic. Ce va recomand este sa nu comandati medie decat daca sunteti infometati, eu comand mereu medie si raman cu o treime pe care nu o pot manca. Cele format mare se pot manca lejer de doua persoane cu apetit mare.

Domino's Pizza e o pizzerie cu livrare acasa in multe orase, Bucuresti, Giurgiu, Brasov, Sibiu, Valcea, Pitesti, Ploiesti si cred ca vor mai deschide si in alte orase.

Legat de copii si de o masa corecta, noi obisnuim sa comandam pizza de cand baietelul nostru avea 2 ani si cateva luni. Prima data culegea porumbul de pe pizza. La 4 ani manca deja cate o felie-doua si acum la 6 ani mananca cam 2-3 felii de pizza medie. Alegem sa fie cu sunca si ciuperci, masline, de asta ii alegem mereu Dominos Classic, ciupercile nu sunt din conserva, asta apreciez maxim.Comandam cam o data pe luna, de doua ori, depinde. Nu consideram ca ar fi normal mai des. L-am si invatat sa fie pretentios pentru ca si noi suntem.

Eu nu am gustat produsele de pui, carne nu mai suport nici sa gust, dar dupa miros pareau ok si vorba cumnatei mele, nu prea pareau de la pui umflati cu pompa sau macar mai selectati asa cat de cat. Aveau miros de pui si nu a alte chestii cu miros de prajeala dubioasa. Am facut si un clip, ca sa va fac pofta, da, recunosc.


Concluzia: pizza poate fi buna si pentru o masa ocazionala pentru cei mici si mai ales o alternativa tare buna la o cina relaxata, dupa care nimeni nu va spala vasele!!!











5 comments

Write comments
Oana
AUTHOR
22 ianuarie 2017 la 21:53 delete

Chiar eram curioasa cum merge treaba, eu nu m-am inscris inca pe site, sa va fie de bine :)

Reply
avatar
22 ianuarie 2017 la 21:55 delete

Au fost super ok si cu aceasta campanie, noi eram deja clienti si a picat la fix, aveam si ceva de sarbatorit.

Reply
avatar
22 ianuarie 2017 la 22:05 delete

Ce bine arata! Ai mei copii sunt innebuniti dupa pizza margherita, preferata lor. :) Iar "mamica si taticul" sunt topiti dupa pizza quatro fromaggi bianca. :)

Reply
avatar
22 ianuarie 2017 la 22:22 delete

Tare buna inventie a fost pizza asta :). Nu-i asa?

Reply
avatar