Bioderma Atoderm sau despre dermatita atopica

16:33:00 0 Comments A+ a-


Si mie si baietelului meu ne plac maxim produsele Bioderma. Uleiul de dus Atoderm a fost anul trecut cu noi in vacanta, partener de joaca la dusul de dupa joaca din parc. Ne place maxim gama asta, noi nu avem probleme de piele, dar poate unii dintre voi ar avea nevoie de mai multe informatii despre cum va poate ajuta Bioderma sa linistiti niste treburi. Va lasam toate detaliile de la Bioderma si speram sa va fie de folos.





Piele uscata? Dermatita atopica? Pe www.pieleuscata.com invatam sa ingrijim corect pielea intregii familii
Dermatita atopica se ia? Uleiul de cocos e bun pentru pielea uscata si iritata? Dusurile lungi si fierbinti sunt benefice pentru pielea atopica? Acestea sunt doar o parte dintre miturile care circula nestingherite in mediul online si care pot tine femeile departe de alegerile corecte pe care trebuie sa le faca pentru  sanatatea pielii.
In noua campanie de informare “Realitate sau mit? O poveste Atoderm cu final fericit”, Bioderma Romania pune miturile despre dermatita atopica si ingrijirea pielii uscate, fata in fata cu realitatea, pe website-ul dedicat, www.pieleuscata.com.
Intra si afla cele mai actuale sfaturi ale medicilor dermatologi, recomandari pentru curatarea blanda si ingrijirea durabila a pielii, precum si raspunsuri la numeroase intrebari legate de ingrijirea pielii intregii familii, de la mic la mare. De asemenea, urmareste campania pe retelele de socializare si ramai aproape de pagina Facebook Bioderma, unde poti urmari, live, sesiuni de intrebari si raspunsuri cu medici specialisti dermatologi din intreaga tara.
Pentru ca ATODERM este gama de produse dermatologice destinate pielii intregii familii, website-ul www.pieleuscata.com este locul in care mamicile gasesc informatii corecte despre ingrijirea pielii celor mici. Doborand toate miturile legate de atopie, Bioderma contribuie la diminuarea disconfortul fizic, psihic si social la care sunt supusi copiii atopici si familiile lor. Se evita, astfel, marginalizarea acestora din cauza lipsei de informare in randul comunitatilor de parinti.


Dermatita atopica nu se trateaza cu mituri, ci cu un program zilnic de ingrijire, folosind produse dermatologice recomandate de specialisti. La baza produselor Bioderma sta filosofia sa: “Atunci cand pielea sufera, ar trebui sa ii folosim propria biologie si sa o invatam sa traiasca corect, in loc sa ne multumim doar sa o tratam pe moment”. Astfel, special pentru pielea uscata, foarte uscata si atopica, Laboratoarele Bioderma au dezvoltat gama ATODERM. Formule dermatologice brevetate, hipoalergene, ce au la baza mimetismul biologic: folosesc molecule prezente in mod natural in piele sau care mimeaza mecanismele biologice naturale. Rezultatul este o toleranta excelenta si o ingrijire intensiva pentru intreaga familie, de la nou nascuti pana la adulti.