LEONIDAS, furnizorul oficial al Curtii Regale Belgiene, aniverseaza 15 ani de ciocolata in Romania

22:06:00 0 Comments A+ a-


Rafinament, eleganta, delicatete, dar si o intreaga experienta senzoriala sunt oferite de 15 ani consumatorilor romani de catre Leonidas. Furnizor oficial al Curtii Regale Belgiene, Leonidas a deschis primul sau magazin in Romania in 2001, pe str Doamnei, nr 27, din Bucuresti, iar anul acesta aniverseaza 15 ani de expertiza integral oferita consumatorului roman.

 “Am ales sa aduc povestea Leonidas in Romania, deoarece eu am crescut inconjurat de pralinele Leonidas, preferatele familiei. Cea care a avut aceasta idee inspirata a fost chiar mama mea, in anul 2001, cand pe piata din Romania nu exista o ciocolaterie care sa ofere produse premium, cu traditie si o gama larga de sortimente. Desi inceputul a fost plin de provocari, pasiunea noastra pentru ciocolata ne-a ambitionat sa ne mentinem pe piata, mai ales ca am simtit evolutia, atat in comportamentul consumatorului, cat si in know-how-ul nostru“, apreciaza JolyonM'Bei, reprezentantul oficial al M'B Business, compania care a adus Leonidas in Romania.


In prezent, in tara sunt deschise 9 magazine (gestionate de 2 francizori oficiali), Leonidas fiind intr-o continua evolutie, alaturi de piata insasi adaptandu-se permanent la gusturile si asteptarile publicului sau. Calitatea superioara si diversitatea - aproximativ 100 de sortimente disponibile - au transformat Leonidas in ciocolateria preferata a romanilor. Dintre acestea, pralinele Manon Cafe si Gianduja au ramas de mai bine de un deceniu rasfatatele publicului. Observand dorinta consumatorului de a experimenta tot mai multe povesti rafinate, portofoliul Leonidas s-a extins treptat cu produse precum nuga, biscuiti, calissons d’Aix, migdale in ciocolata, caramel, produse cu arome tipic belgiene, precum cuberdon.

Prospetimea (aprovizionarea realizandu-se la fiecare 2 saptamani), utilizarea ingredientelor de foarte buna calitate si folosirea untului de cacao în proportie de 100% sunt factorii ce au pozitionat Leonidas in topul preferintelor romanilor. Raportul corect calitate – pret si flexibilitatea fata de client indeplinesc in fiecare zi si in fiecare magazin visul fondatorului, Leonidas Kestekides, acela de a face pralinele belgiene accesibile oricarui iubitor de ciocolata, fara a incalca cerintele unui produs de inalta clasa. 

Dupa 15 ani, magazinul din str Doamnei, nr 27, Leonidas Universitate, scrie un nou capitol, pralinelor rafinate si sofisticate, li se adauga Leonidas Chocolates&Cafe, un nou concept in care poti savura si o varietate de produse specific belgiene, precum gaufre de Liege cu inghetata, consacrata ciocolata calda Leonidas, tort macarons, fresh-uri, cafea si ceaiuri. Iar mai nou, cu aplicatia Leonidas, disponibila atat pe sistemul Android, cat si IOS (din noiembrie 2016), clientii care nu au timp sa ajunga in magazine, isi pot comanda de la birou sau de acasa desertul preferat din magazinul online www.leonidas-online.ro Pentru a raspunde tuturor preferintelor si starilor de spirit, in magazinul online exista sectiunea "configurator ballotin", care ii permite utilizatorului o flexibilitate extinsa, acesta avand posibilitatea de a  alege pralina cu pralina, exact ca in magazin.

Si cum se apropie sezonul cadourilor, expertiza de peste 100 de ani a maistrilor ciocolatieri belgieni o vei regasi in fiecare figurina de ciocolata, aranjament de Craciun, sau pralina menita sa te poarte alaturi de cei pe care ii iubesti, pe taramul magic al Craciunului. Leonidas reprezinta o sursa inepuizabila de inspiratie pentru cadouri, oferind o mare diversitate de praline si ambalaje elegante, dar si alte produse de lux complementare, de la sampania cu foita de aur la vinuri frantuzesti, cafea, foie gras ori macarons.

Leonidas – peste 100 de ani de placere pura!

Descopera si tu gustul inconfundabil si rafinat Leonidas in magazinele din Bucuresti si din tara:
Leonidas Universitate (primul francizor oficial) – Str Doamnei, nr 27, Bucuresti
Leonidas Stefan cel Mare- Soseaua Stefan cel Mare 29, Bucuresti
Leonidas Constanta - Strada Ecaterina Varga 56, Constanta
Leonidas Craiova - Bloc 156, Strada Alexandru Ioan Cuza nr. 9, Craiova
Leonidas Beller - Str. Putul lui Zamfir nr. 3, Bucuresti
Leonidas Victoriei - CaleaVictoriei 143, Bucuresti
Leonidas Iasi - Bvd. Stefan cel Mare si Sfânt nr. 26, Iasi
Leonidas Cluj - Str. Universitătii nr. 2, Cluj Napoca
Leonidas Timisoara - Str. Episcop Augustin Pacha nr. 10, Timisoara


Sursa: comunicat de presa