Familia romaneasca

17:25:00 0 Comments A+ a-


Ma doare nervul intelectual privind aberatiile legate de familia romaneasca, cat este ea de buna, de traditionala, de crestina si de ipocrita. Plus ca romanii acum dupa pupat de moaste, au trecut la atacat homosexualii si la contestat legea care s-ar da in asa fel incat ei sa se poata casatori.

Sa ne intelegem, chiar nu imi pasa cu cine esti casatorit, ce biserica frecventezi si ce mananci, ma intereseaza ca tu sa iti vezi de treaba ta, eu de treaba mea si sa nu scuipam unul pe altul. Adica eu te respect si tu ma respecti, iti duci gunoiul la ghena, parchezi masina pe locul tau, nu imi furi ziarul din cutia postala si nu imi injuri copilul sau mama.

Ma intreba la un moment dat chiar o cititoare ca vai, ce ar spune copilul meu daca ar vedea doi barbati sarutandu-se. Depinde cum s-ar saruta. Vulgaritatea, daca e sa fie, este aceeasi si cand se pupa cate doi, el si ea, in mijlocul supermarketului si el e deja cu mana in chilotii ei, ma scuzati, dar am vazut asemenea scene si am evitat zona. In cazul acesta de obicei radem si le zicem "Ba, luati-va o camera", evident nu un Nikon. Si mai degraba mi-am ferit copilul sa vada vecina venind beata acasa sau vreo mama lovindu-si copilul in parc.

Familia romaneasca nu are nimic special, e ca orice familie. Si nu conteaza nici cine e capul familiei si nici ce sex detine. Conteaza sa fie un om cu suflet limpede, sa inteleaga ca intr-un cuplu fiecare are treaba lui si ca treaba aia e doar a lor, a celor doi sau cati sunt acolo.

Ce treaba aveti cu homosexualii? De unde stiti ca ar putea fi familii mai ok sau mai putin ok? O sa va fie rusine sa va intalniti cu ei pe scara blocului??? Daca ramaneti fara ulei, v-ar fi frica sa le sunati la usa? Chiar nu va inteleg. Aveti senzatia ca ei fac atat de vizibila optiunea lor sexuala mai mult decat mitocanii care fluiera de la volanul BMW-ului chiar pe nevasta-ta, desi esti de mana cu ea??? Singura lor diferenta fata de noi, astia, ce ne credem multi si capabili, este ca ei au dorintele indreptate catre persoane de acelasi sex, in rest si la ei sunt si bune si rele ca si la noi.

Bine ca iesim in strada sa ii acuzam pe acesti oameni de toate nenorocirile noastre, de parca din cauza lor scade puterea de cumparare si cresc gropile de gunoi din Romania. Acum pe bune, faptul ca tu esti hetero te face mai bun? Cand iti lovesti sotia, cand vii beat acasa sau te doare in pix ca doar ea se ocupa de casa, te simti mai stalp al familiei??? Spun asta pentru ca la violenta domestica suntem fruntasi, fata de alte tari unde cuplurile gay isi vad linistite de treaba. Da, uite ceva ce nu o sa le placa acestor barbati barbosi si traditionali, cuplurile de gay sunt ceva mai pasnice si mai legate, pentru ca ei stiu ca e atat de greu sa isi gaseasca un partener stabil si atunci cand decid sa ramana impreuna, sunt foarte hotarati si isi asuma multe.