Dansul în cuplu: Cum ajută dansul relația cu partenerul de viață

17:04:00 2 Comments A+ a-



Un studiu realizat de echipa Arthur Murray București a concluzionat faptul că dansul este o forma ideala de miscare atunci când se dorește o relație de cuplu sănătoasă, plină de viață și intensă. Legătura strânsă dintre parteneri se menține în urma activităților întreprinse împreună, iar timpul petrecut în doi la dans este un adevarat panaceu pentru relatie.
Dansul în cuplu la Arthur Murray București

Timpul reprezintă o problemă vitală a zilelor noastre, iar cuplurile, in special dupa multi ani de relatie, reusesc sa petreaca putin timp impreuna. Astfel, pentru sanatatea relatiei, este recomandat să existe o activitate extra-job care să implice ambii parteneri, iar dansul în cuplu este răspunsul potrivit.
Lecțiile de dans la studioul Arthur Murray Bucuresti înseamnă mult mai mult decât învățarea unor pași de dans. Acestea se bazează pe îmbunătățirea spirituală, liniștea sufletească și relaxarea minții. Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile pe care dansul de societate le aduce participanților.
Cuplurile care trec prin experiența dansului sunt mai fericite, împlinite și relaxate, iar acest fapt se observă în atitudinea lor. Lecțiile de dans la Arthur Murray București sunt distractive, reconfortante si, cel mai important, oferă experiența de a cunoaște oameni minunați care devin o a doua familie.

Dansul pe parcursul celor trei stagii ale vieții
Perechile care practică dansul în cuplu pot fi încadrate în trei stagii ale vieții: cuplurile înainte de a avea copii, perioada creșterii copiilor și perioada în care copii sunt adulți.
Cea dintâi perioadă este ideală pentru un cuplu să ia lecții de dans, deoarece presiunea timpului și a grijilor nu este atât de puternică, iar dansul rămâne o escapadă ideală, de la stresul provocat de job.
Cea de-a doua perioadă, a creșterii copiilor poate fi una dificilă, pănă intervine acomodarea cu noile priorități. În această perioadă totul devine concentrat asupra copiilor și trebuie luat în seamă faptul că timpul de cuplu este unul vital. Așadar, dansul este activitatea ideală pentru a crea conexiuni intense și puternice cu partenerul tău.

Perioada în care copii sunt adulți este perfectă pentru a fructifica timpul de reconexiune cu partenerul. Dansul este o forma de miscare ideala pentru a recrea legaturile puternice din cuplu si a readuce pasiunea intre parteneri.
Arthur Murray ofera o lectie de dans gratuita cuplurilor care doresc sa experimenteze placerea de a dansa. Detalii si inscrieri pe http://arthurmurray.ro/FB-oferta/


Despre Arthur Murray
A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit in intreaga lume si este cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise in 24 de tari.
Primul studio Arthur Murray din Romania este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al cladirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.
Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol American al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate.

Coregrafii Arthur Murray International colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule referinta in lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.

Sursa: comunicat de presa

2 comments

Write comments
Unknown
AUTHOR
10 noiembrie 2016 la 22:21 delete

Doar in Bucuresti !! 😯

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
10 noiembrie 2016 la 22:21 delete

Doar in Bucuresti !! 😯

Reply
avatar