Copiii cu spirit de aventura se pot inalta intr-un balon la Sun Plaza

15:52:00 0 Comments A+ a-


Cele mai frumoase povesti sunt pline de aventura, asa ca Sun Plaza rescrie pentru cei mici si curajosi  varianta moderna a celor ”Cinci saptamani in balon”. Astfel, toti copiii care au pana in 25 de kg si macar tot atata spirit de aventura se pot inalta in balonul din Sun Plaza pana pe 16 octombrie.

Cum se vede lumea de la inaltime? Ce se intampla, de fapt, acolo sus? Cum se face ca pasarile reusesc sa strabata in zbor distante mari? De ce zboara avioanele? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile pe care si le pun cei mici atunci cand devin fascinati de zbor. 
Chiar daca atunci cand citesc (sau le citesc bunicii) povestile lui Jules Verne, “Cinci saptamani in balon” sau “De la pamant la luna”, cei mici isi pot imagina cum ar fi daca ar zbura, nimic nu se compara cu experienta reala. De aceea, Sun Plaza invita parintii si bunicii sa ii aduca pe copiii pasionati de zbor sa se inalte in balonul cu nacela. Vor putea admira lumea de la inaltime, folosind cea mai veche tehnologie de zbor inventata de oameni.
Cei mici si curajosi se pot imbarca in balon unul cate unul. Greutatea lor nu trebuie sa depaseasca 25 de kilograme. Balonul, amplasat intr-unul dintre atriumurile Sun Plaza, ramane in permanenta ancorat la sol, astfel incat siguranta celor mici sa fie garantata pe tot parcursul zborului. Balonul functioneaza zilnic, pana pe 16 octombrie.
Imbarcarea se face gratuit, astfel incat toti copiii doritori si curajosi sa se bucure din plin de aceasta experienta, oferita in premiera de Sun Plaza.