Concurs de vara

12:35:00 20 Comments A+ a-


In special pentru doamnele care imi citesc blogul, am pregatit astazi un concurs. Trebuie doar sa va inscrieti in formularul de mai jos si sa imi lasati si un comentariu la acest articol in care sa imi spuneti cum va ingrijiti in special picioarele pe perioada verii, daca aveti produse sau ritualuri preferate.
Premiul este format dintr-o crema gel pentru venele fragile de pe picioare, Vitella Vein, o crema depilatoare Farmec si un gel dupa epilare Farmec.

Concurs deschis pana la data de 30 iunie 2016.
Extrag castigatorul pe 1 iulie, doar dintre cei care implinesc toate conditiile de participare.

Premiul se livreaza in maxim 10 zile lucratoare de la data la care am datele de contact corecte ale castigatorului, prin Posta Romana, doar pe teritoriul Romaniei.

Multa bafta!


a Rafflecopter giveaway

20 comments

Write comments
Unknown
AUTHOR
25 iunie 2016 la 12:50 delete

deobicei imi hidratez picioarele cu crema dimineata si seara si mai ales dupa epilat..in prezent folosesc o crema de la Balea..dupa plaja folosesc gelul racoritor de la Yves Rocher..si bineinteles la plaja folosesc creme cu spf 30 sau 50 :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
25 iunie 2016 la 12:59 delete

Folosesc creme ptr hidratare, benzi de la farmec și gelul după epilare ca este minunat. Ptr plaja folosesc protecție de la nivea și farmec

Reply
avatar
Lacra Lacry
AUTHOR
25 iunie 2016 la 12:59 delete

Pentru ca mai tot timpul nu am timp :) prefer sa ma epilez acasa si sa aplic creme anticelutitice. Pe zona talpilor aplic in fiecare seara gelul racoritor de la Scholl si masez bine, bine.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
25 iunie 2016 la 13:23 delete

Ma epilez, ma spal de cate ori pot pe piciare cu apa si sapun si le sterg delicat un un prosop moale din bumbac apoi folosesc o crema hidratanta bogata in vitamilele A si E.

Reply
avatar
Crina Buica
AUTHOR
25 iunie 2016 la 13:34 delete

Nu va mai zic ritualul de dinaintea sarcinii. Acum avem 25 saptamani de sarcina si spalam frumos piciorusele, iar apoi am un amestec de uleiuri naturale, ulei de masline, ulei samburi caise, ulei samburi struguri cu care masez picioarele. Multumim!

Reply
avatar
Roxana
AUTHOR
25 iunie 2016 la 13:35 delete

Folosesc creme hidratante și geluri răcoritoare.

Reply
avatar
25 iunie 2016 la 14:14 delete

La dus am grija sa imi frec calcaiele cu o piatra ponce. Seara aplic un balsam de picioare de la Sabon, care miroase super bine, inainte de asta foloseam o crema racoritoare de la Elmiplant cu uree,dar mi-a luat-o mama pentru ca ii placea mult. Dupa o experienta neplacuta la un gratar, de unde am plecat ciuruita de tantari, am grija daca plec pe undeva seara, sa aplic si un spray anti tantari.


Cat despre epilat, incerc pe cat pot sa ma epilez cu epilator, dar inca ma doare ca naiba, asa ca se intampla de multe ori sa scot lama :)) Dupa epilare ma dau cu apa termala, mi se pare ca nu mi s-a mai inroseste asa rau pielea si nici nu ma mai umplu de bubitele alea inestestice.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
25 iunie 2016 la 14:24 delete

in general vara folosesc cremele si spray/uri racoritoare si bai la picioare cat mai dese cu apa calduta,nu rece,iar pentru picioare epilare acasa ci produse Farmec ,eu sunt foarte multumita de ele si crema hidratanta dupa

Reply
avatar
Cristina
AUTHOR
26 iunie 2016 la 15:14 delete

Imi exfoliez picioarele, le hidratez cu o crema si daca sunt bronzata folosesc unt de cacao ca sa evidentiez bronzul.

Reply
avatar
Radu Adina
AUTHOR
27 iunie 2016 la 20:39 delete

Pentru ca am o piele sensibila folosesc balsam pentru picioare de la Titania si crema pentru calcaie crapate tot Titania.Sunt singurele produse care pana acum au reusit sa ma multumeasca pe deplin din cate am incercat .

Reply
avatar
28 iunie 2016 la 16:44 delete

Indiferent de anotimp picioarele sunt solicitate cel mai mult,de la tocuri,de la sport ,de la plimbari prelungite....cateodata seara am impresia ca am 100 de kg si picioarele nu ma mai tin :)))) ,simt cum imi iese "foc din talpi"....si cred ca ni se intampla multora acest lucru...de accea incerc sa port mereu incaltaminte comoda,iar seara imi fac chiar dusuri cu apa rece pe picioare si folosesc un spray racoritor pentru picioare.Pentru vinisoare folosesc in orice anotimp o crema cu castane de la Krauter,ma ajuta foarte mult.

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
28 iunie 2016 la 16:50 delete

Aplic un ulei de galbenele dupa fiecare dus, deoarece pielea tinde sa devina aspra in urma expunerii la soare !

Reply
avatar
28 iunie 2016 la 16:59 delete

Ritualul ar fi cam Curatae-exfoliere-depilare-hidratare-racorire! Cu mai multa atentie pe calcaie, sa fie ingrijite si hidratate!

Reply
avatar
28 iunie 2016 la 17:04 delete

Vara acord mai multa importanta ingrijirii picioarelor, le depilez periodic, le exfoliez, si le hidratez din plin sa arate perfect!Imi curat foarte bine calcaiele si am grija sa elimin pielea moarta!

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
28 iunie 2016 la 17:18 delete

Imi place sa am grija de pielea mea si picioarele nu fac exceptie!imi place sa folosesc sa le exfoliez,sa le hidratez,le epilez ori de cate ori simt nevoia folosind crema si imi place sa le hiddratez folosind un unt de shea sau cacao:)

Reply
avatar
28 iunie 2016 la 21:32 delete

Vara ,pentru a avea picioare frumoase , imi aplic o crema hidratanta , dupa ce mi-am aplicat un exfoliant in prealabil ; ma epilez ori de cate ori simt nevoia , pentru a avea piele fina si catifelata si am grija intotdeuna de calcaie si de unghii :)

Reply
avatar
30 iunie 2016 la 21:29 delete Acest comentariu a fost eliminat de autor.
avatar
30 iunie 2016 la 21:29 delete

Pe timpul verii,anotimpul in care ne etalam cel mai mult si mai mult picioarele in fustite si pantaloni scurți,incerc sa îmi păstrez picioarele frumoase si sănătoase prin exfoliere cu o piatră ponce,pe care o folosesc de câteva ori pe săptămână.De asemenea,odată la 2-3 săptămâni mă ocup de îndepărtarea pielii moarte ;pentru relaxare,in fiecare seara introduc picioarele in apa,in care pun câteva picături dintr-un ulei esențial,ce am la indemana.Si am întotdeauna grija sa am o pedichiură îngrijită si frumoasă. Asa,si un aliat de nădejde ptr picioarele mele este o crema hidratanta,răcoroasă si care intra rapid in piele. O seara frumoasa iti doresc !!

Reply
avatar
1 iulie 2016 la 08:45 delete

Buna, ai iesit castigatoare, astept un mesaj privat pe pagina de Facebook cu adresa de livrare, voi trimite premiul prin Posta Romana. felicitari si multumesc!

Reply
avatar