Ce nu vrea un blogger

09:59:00 3 Comments A+ a-


Daca tot se pare ca toata lumea stie ce vrea un blogger si de ce un om alege sa scrie pe un blog al lui si personal, hai sa vedem ce nu vrea, cel putin din perspectiva mea.

1. Sa fie judecat, gen "uite ca are timp de stat pe net". Da, poate nu sta la tigara, nu se uita la filme, nu se joaca pe telefon, nu sta de vorba la telefon cu orele, nu freaca gresia zilnic.... bloggerul prefera ca timpul lui liber sa si-l petreaca pe blogul lui, unde scrie ce vrea el.

2. Sa i se spuna "bloggerul ala de vine la evenimente sa manance gratis". Nu contest ca vad atatia piscotari pe la evenimente care vin sa manance doua tartine cu somon si sa isi bea cafeaua, habar nu am cine sunt si se pare ca nu au blog. Fie sunt ziaristi pe la gazete efemere, fie sunt ceva prieteni cu aia de la organizare, baietii care au pus cablurile etc. Eu nu prea mai mananc pe la genul acesta de evenimente de presa pentru ca mancarea este din ce in ce mai proasta si veche, ca atare ma duc chiar si cu sticla de apa la mine.

3. Sa te duci la un eveniment si sa ti se dea la plecare o sacosa de maculatura. Mai bine mai salvam un copac si trimite-mi toate informatiile pe mail.

4. Sa semnezi condica la toate evenimentele. Cred ca cei care organizeaza evenimentele trebuie sa isi justifice banii, insa ar fi bine sa se gandeasca ca un blogger are si job, are si alte lucruri de facut decat sa traverseze orasul mereu in lung si in lat ca sa vina la orice chestie pe care agentia o flutura in fata clientului si o factureaza cu eleganta. Si uneori o campanie poate avea mai mult succes si fara sa faci eveniment pentru fiecare sughit al unui brand. Si nu uitati ca si transportul si timpul bloggerului costa, nu ne teleportam la evenimente.

5. Sa ti se ceara traficul pe luna, pe zile, vizualizari, reach-ul si eventual si o ecografie abdominala, chipurile pentru vreo colaborare, asa hodoronc-tronc, fara sa fi avut vreodata vreo comunicare cu cel care iti trimite mailul. Eu am cerut vanzarile tale inainte sa iti raspund la email, draga brandule?

6. Sa faci un concurs asa mai special pentru cititori, in care le ceri niste pareri si ei sa comenteze "particip"

7. Sa te mentioneze alt blogger in articolul lui si sa nu puna link catre tine. Atunci de ce m-ai mai pomenit?

3 comments

Write comments
Oana
AUTHOR
18 mai 2016 la 22:01 delete

Bine ai zis Ani, o echografie 3D eventual :)))), ca-i mai elocventa :)))).

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
27 mai 2016 la 10:58 delete

O analiza foarte acida, cu siguranta cineva te-a suparat rau de tot. Eu sunt, apropo de acest articol, total impotriva revistelor publicate de toate magazinele, ele parca nu au auzit in viata lor de internet, de pagina de FB unde iti poti publica ofertele.

Reply
avatar
27 mai 2016 la 14:31 delete

Merci, dar nu, nu cineva in mod special, s-au adunat doar lucrurile :)

Reply
avatar