Un medic roman in Consiliul Consultativ in Nutritie Herbalife

22:40:00 0 Comments A+ a-


Inainte de a va reda informatiile oficiale Herbalife despre aceasta veste buna, va intreb: Cate dintre voi ati folosit vreodata metoda de slabit Herbalife? O singura data am incercat aceasta metoda si m-am convins ca merge. Herbalife este uneori o nevoie si o realitate, adica atunci cand ai totusi nevoie de rezultate vizibile, mergi si te apuci de shake-uri, cam asa incepe orice poveste Herbalife. Dar hai sa vedem ce inseamna ca vom avea un doctor roman in echipa lor de cercetare.

Herbalife Ltd., companie internaţională ce activează în domeniul nutriţiei sănătoase şi echilibrate, anunţă numirea în Consiliul Consultativ în Nutriţie al Herbalife (NAB) a doctorului Corina Zugravu, medic primar Igiena Alimentației şi Nutriție, conferenţiar în cadrul Universităţii de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti.

În noua sa calitate de membru al Consiliului Consultativ în Nutriţie al Herbalife, Dr. Corina Zugravu, va oferi expertiză şi consiliere în domeniul nutriţiei pentru un stil de viaţă sănătos, bazat pe o alimentaţie echilibrată şi activitate fizică.


Herbalife înseamnă nutriţie bazată pe ştiinţă, de la materii prime de cea mai bună calitate şi până la produse riguros testate şi avizate de către cercetători, nutriţionişti şi medici de renume. Suntem bucuroşi să avem un medic român în Consiliul Consultativ în Nutriţie al Herbalife alături de specialişti din întreaga lume, permanent dedicaţi dezvoltării de noi programe pentru o nutriţie echilibrată şi o viaţă activă”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Manager Herbalife România și Moldova.

Absolventă a unui doctorat în ştiinţe medicale şi cu o experienţă de peste 25 ani în domeniul cercetării şi pedagogiei universitare, Dr. Corina Zugravu este autoarea a numeroase cursuri universitare, cărţi de specialitate şi lucrări ştiinţifice, având peste 45 de articole publicate în reviste naționale și internaţionale.

“Sunt bucuroasă să mă alătur unei companii care promovează nutriţia echilibrată în viaţa de zi cu zi. Este important ca pentru un viitor sănătos, companiile şi instituţiile responsabile de sănătatea populaţiei să colaboreze pentru a promova importanţa nutriţiei şi pentru a dezvolta programe educaţionale. Voi colabora îndeaproape cu echipa Membrilor Independenţi Herbalife pentru a le putea furniza clienţilor toate informaţiile nutriţionale de care au nevoie pentru a avea o viaţă activă şi sănătoasă”, a declarat Dr. Corina Zugravu, membru al Consiliului Consultativ în Nutriţie al Herbalife.

Începând cu 2010 Dr. Corina Zugravu face parte din grupul de specialişti în nutriţie ai Comisiei Europene responsabili cu elaborarea punctelor de vedere tehnice asupra documentelor aflate în dezbatere la nivel comunitar. 


Consiliul Consultativ în Nutriţie Herbalife
Comitetul Consultativ în Nutriţie Herbalife include experţi din întreaga lume din domeniul nutriţiei şi sănătăţii, dedicaţi cercetării şi studiilor pentru un stil de viaţă sănătos, bazat pe
nutriţie echilibrată şi activitate fizică. Membrii independeţi Herbalife sunt consiliaţi în mod constant de către echipa de specialişti pe teme de sănătate, stil de viaţă sănătos, nutriţie echilibrată, cât şi despre produsele Herbalife.
Comitetul Consultativ în Nutriţie este prezidat de către Prof. Dr. David Heber, alături de el regăsindu-se  în calitate de vicepreşedinţi specialişti de elită:  Dr. Luigi Gratton şi Dr. Louis Ignarro, laureat al premiului Nobel în Medicină.

Comitetul include şi experti din regiunea EMEA precum: Prof. Dr. Marion Flechtner-Mors(Germania), Prof.Dr.Lazlo Halmy (Ungaria), Prof. Dr. Alla Pogozheva (Rusia), Prof. Dr. Julián Álvarez García (Spania), Prof.Dr. Joaquim Caetano (Portugalia),  Prof. Dr. Sitaras Nikolaos (Grecia).

Mai multe detalii despre Consiliul Consultativ în Nutriţie pot fi găsite aici: http://company.herbalife.com/nab