Inca o pereche de pantofi, de data asta Hispanitas

10:57:00 0 Comments A+ a-

Iti plac pantofii, ghetele si cizmele, indiferent de perioada anului! In acelasi timp, iti plac reducerile indiferent de perioada anului. Si pentru ca inca ne aflam in sezonul rece, ne putem bucura de cizmele si ghetele confortabile de la Hispanitas.

In aceasta perioada de reduceri masive, Hispanitas a redus preturile atat la incaltamintea de dama si genti cat si la incaltamintea de barbati. Toate piesele din colectia Hispanitas sunt realizate in Spania, din piele de bovina 100% atat in interior  cat si in exterior. Sunt finalizate cu anilina 100% rezultand o piele extrem de moale, cu un calapod foarte bun si deosebit de confortabile, indiferent de model si inaltimea tocului.

Intr-o multitudine de modele si culori, colectiile Hispanitas sunt perfecte pentru orice femeie, atat pentru cea care cauta fashion-ul, cat si pentru cea care cauta comoditate.



Cateva recomandari de la Hispanitas:

1.      CIZME OLAF maro din piele naturala. Cizme Hispanitas cu talpa ortopedica - o combinaÈ›ie intre aerul feminin al modelelor de cizme cu toc inalt si confortul garantat de cizme cu toc gros. Trebuie sa ai in garderoba ta cel putin o pereche din aceste tipuri de incaltaminte. Pret intreg: 1032 lei. Pret redus - 50% - 516 ron.
2.      CIZMEHARVEY negre din piele naturala. Cizmele Harvey cu toc de 7,5cm te vor ajuta sa radiezi si sa arati tuturor femeia careia ii place sa fie tot timpul la moda. Pret intreg - 999 lei, pret redus – 50% - 500 ron.
3.      CIZME OLAF albastre din piele naturala. Cizmele Olaf sunt combinatia perfecta intre aerul feminin al modelelor cu talpa ortopedica si confortul garantat de tocul gros. Pret intreg  - 969 ron. Pret redus – 50% - 485ron



4.      PANTOFI BONNIE animal- print din piele naturala. Animal-printul este imprimeul cel mai cautat in acest sezon, asa ca pantofii Bonnie sunt alegerea perfecta. Modelul stiletto ofera eleganta de care ai nevoie la evenimentele speciale si tocul mic, confortul necesar.  Pret intreg - 539 ron; pret redus – 40% - 323ron.
5.      PANTOFI VINCE argintii din piele naturala. Pentru o aparitie chic si sexy, opteaza pentru pantofii Vince cu toc subtire de 7,5. Acestia sunt confectionati din piele 100% naturala, cu o textura deosebita si o nuanta metalica. Pret intreg  539 ron; pret redus – 30% - 378 ron.
6.      BALERINI NATE rosii din piele naturala. Balerini cu talpa ortopedica sunt o bucurie pentru femei, pentru ca imbina eleganta cu confortul. Aveti un look elegant si totodata nu aveti probleme cu picioarele. Pret intreg 559 ron, pret redus – 30% - 392ron
7.      GHETE ODETTE bej din piele naturala. Ghetele Odette sunt modelul care te ajuta sa iti accentuezi detaliile feminine. Combinatia de materiale si culori ofera nonconformismul necesar, iar tocul gros, confortul mult cautat.Pret intreg – 899 ron; pret redus – 50% - 450ron.
8.      GHETE GERT bordo din piele naturala. Daca esti adepta stilului smart-casual alege aceasta pereche de ghete pentru un plus de fashion si stil. Pret intreg 639 ron, pret redus – 50% - 320ron.

Profita acum de reduceri de pana la 50% la colectia Hispanitas toamna iarna 2015-2016 in magazinul Hispanitas - Baneasa Shopping City, etaj 1 sau de pe www.hispanitas.ro.
Pe 1 martie, Hispanitas va lansa colectia primavara – vara 2016!
Hispanitas - Joy Is a choice! 

Sursa info: comunicat de presa