Beauty of Giving by Douglas, fa o fapta buna pentru tine, dar si pentru altii

18:06:00 9 Comments A+ a-


Treaba cu machiatul nu e o gluma si am realizat asta cand copilul meu mi-a zis intr-o zi sa ma machiez, ca sunt mai frumoasa. Nu are decat 5 ani, insa a prins niste lucruri. Daca sunt rujata, nu ma lasa sa il pup decat pe manuta. Daca sunt data cu un fard mai colorat la ochi, zice ca ii place. Copiilor le place ca mama lor sa fie frumoasa. Una peste alta, daca nu aveti vreo trusa de machiaj acum, as zice ca trebuie sa va luati una urgent si mai ales una foarte practica si ea se numeste Like si se gaseste la Douglas, Este o paleta de machiaj  care se desface in bucati, puteti pleca in poseta cu o parte, puteti sa dati unei prietene o parte din paleta si tot asa. Pentru ca stiti ca imi plac si cosmeticele foarte mult si ca pasiunea asta se manifesta si pe Youtube, va las mai jos link-ul unui filmulet cu aceasta paleta super, filmul este facut anul trecut cand am avut ocazia sa primesc aceasta paleta de machiaj, si imediat dupa film va spun cum puteti face doua chestii misto in acelasi timp.


Pana pe 20 decembrie, din vanzarea fiecari palete Like, Douglas Romania doneaza 10 lei catre Happy Little. Little People este asociatia care intelege ca boala numita cancer este un incident si ca nu trebuie sa iti afecteze copilaria si adolescenta intr-atat incat se te consideri in afara normalului. Ei fac tot ce se poate face omeneste in asa fel incat copiii si tinerii care sunt in tratament si post tratament din cauza cancerului sa isi gaseasca linistea, bucuria de a fi copil si tanar, sa inteleaga ca lumea poate fi frumoasa si pentru ei...si chiar este.

Douglas si-a propus ca prin aceasta campanie sa ajunga la suma de 35.000 lei, suma care va ajunge integral la Little People si ei stiu foarte clar ce au de facut din aceasta donatie. Banii se vor duce pe proiecte menite sa ii ajute pe acesti tineri curajosi sa se integreze mai usor in societate dupa urmarea unor tratamente care nu sunt atat de simple ca si cum am lua aspirina. Am pierdut o prietena din cauza acestei boli si am plans si plang si astazi cand ma gandesc cat de plina de viata era, cat de tanara era si cat de frumoasa stia sa se faca si dupa tratamentele cu citostatice.  Little People ajuta pe cei care inteleg ca viata merge mai departe sa accepte din nou frumusetea, bucuria, zambetele.... 




Nu as vrea sa fii trista cand citesti acest articol. Gandeste-te doar ca poti face o fapta buna si fata de tine, si fata de altii... si tu ai nevoie de acel moment in care sa te faci frumoasa, paleta asta iti permite sa fii generoasa si cu tine, si cu oameni care au nevoie de ceva mai mult decat un zambet si un gand bun.

Paleta costa 129 de lei si se gaseste in toate parfumeriile Douglas.

Iti doresc ca de Craciun sa te machiezi frumos si asta sa fie suficient ca pustiul tau sau fetita ta sa rada de tine si sa spuna "O, mami, ce frumoasa esti" ...iar undeva un copil, care nu este al tau si care tocmai a aflat ca tratamentul a dat rezultate, sa citeasca o carte de povesti in care sa si creada si sa spuna ca lumea e mai frumoasa.



9 comments

Write comments
6 decembrie 2015 la 18:44 delete

am vazut reclama la TV si mi s-a parut un gest minunat! inspirational articolul tau si nu m-am intristat! Ba mai mult , plec cu zambetul pe buze stiind ca inca mai exista fapte bune! Te pup!

Reply
avatar
6 decembrie 2015 la 18:48 delete

Multumesc mult, eu am facut paleta cadou la randul meu :)

Reply
avatar
Vio
AUTHOR
6 decembrie 2015 la 19:07 delete

Probabil voi face și eu cadou cuiva o astfel de paleta. E și frumoasă și are și un scop nobil. Din păcate cred ca mulți am pierdut pe cineva din cauza acești boli nemiloase...

Reply
avatar
Lorena's blog
AUTHOR
6 decembrie 2015 la 20:11 delete

E foarte frumoasa si inspirationala initiativa celor de la Douglas! Poate apuc sa fac un machiaj de Craciun cu paleta primita de la tine, sau sa-i dedic o postare. :)

Reply
avatar
6 decembrie 2015 la 20:14 delete

O poti lua si imparti cu o prietena foarte buna, gen isi ia fiecare din paleta ce culori prefera :).

Reply
avatar
6 decembrie 2015 la 20:14 delete

ma bucur ca ti-a placut :)

Reply
avatar
6 decembrie 2015 la 21:35 delete

Super idee de la Douglas. Un cadou frumos si util pentru a-l oferi cuiva drag acum de sarbatori. Multumesc pentru pont, Ana-Maria!

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
6 decembrie 2015 la 21:46 delete

Este o idee frumoasa si generoasa !

Reply
avatar