Cum ne pregatim de Craciun

13:10:00 0 Comments A+ a-


Ma gandeam sa va scriu intr-un mod foarte avizat despre cum sa va alegeti cadourile de Craciun, cum sa temperati agitatia celor mici in fata rafturilor uriase cu jucarii din magazine, cum sa organizati bugetul de cheltuieli de Craciun.
Dar mai ales  ma gandeam cum sa va dau eu sfaturi de a tempera pornirea de a mai lua inca un gel de dus cu aroma de Craciun sau o crema anticelulitica care va face minuni cu 3 zile inainte sa ne imbracam rochia pentru Revelion. Sau inca un parfum, normal, ca doar e Craciun.


Yves Rocher

Eu o sa va zic asa, hai sa ne bucuram cu adevarat de Craciun. Dar o bucurie pe care sa o resimtiti voi in raport cu voi, nu in raport cu ce zice lumea, vecinul sau colega de birou.

Craciunul meu ideal era candva super simplu. Eu, in bucatarie cu bunicii mei,  furand pliculetele de vanilie de pe masa, bunicul meu spargand nucile pentru umplutura cozonacului, bunica mea cerne faina, fratele meu si verisorii mai mici sarind in patul din camera de zi pana se rup arcurile. Da, asta se intampla cred ca acum foarte multi ani, extrem de multi chiar. Adica aveam vreo 12-13 ani si, desi stiam ca Mos Craciun nu exista, stiam ca exista o forma a lui. 

Craciunul meu ideal de astazi este asa: pace in lume, netul plin de informatii precum ca nu mai exista nici un conflict pe lumea asta, noi sanatosi, pisica mancand linistita bobitele ei, noi vizionand a milioana oara Minionii, zapada cat de cat sa il dam pe cel mic cu sania, nici un email legat de job sosit pe 25 decembrie si mancand cel mai pufos cozonac. Iar cozonacul face parte din dieta detox, bineinteles.

Cum sa ne pregatim de Craciun? Sa fim doar noi, asa cum stim ca putem fi in felul nostru cel mai bun.