Fares, gama Mami si bebe

21:07:00 1 Comments A+ a-

Ma bucur foarte mult cand descopar remedii naturale pentru mama si bebelus, mai ales ca stiu ca atunci cand eram insarcinata si apoi proaspata mamica eram extrem de preocupata sa gasesc produse cat mai naturale si benefice.

Despre Fares cred ca stiti deja ca sunt printre cei mai cunoscuti producatori de ceaiuri si remedii naturale, insa as vrea sa va spun ca au si o gama dedicata pentru mami si bebe.

Gama contine deja foarte bine cunoscutul ceai pentru colici, Babycalm, care ne-a fost recomandat si acum 4 ani de catre pediatru, insa eu am avut bafta ca bebelusul meu sa nu se confrunte cu colicile decat extrem de putin.



As vrea insa sa va spun ca aceasta gama contine si supozitoare pentru bebelusi , se pot folosi de la 3 luni si pana la 6 ani. Eu eram obisnuita cu clasicele Novocalmin la care am apelat de doua ori si acum sincer ma bucur ca exista si varianta mai naturala de supozitoare antitermice.

Pentru gravide, exista comprimate, Emetofit, care sa le calmeze acele stari de greata si disconfort din primele luni de sarcina, dar si de mai tarziu. Eu ceva stari de indigestie am avut de la 6 luni incolo cand stomacul meu nu prea mai avea loc de bebe sa se desfasoare.

Ca tot vorbeam de colici, daca ceaiul nu va da rezultate, exista si solutie Babycalm si rezolvati problema cu o cantitate mai mica de produs. Eu stiu ca si ceaiul i-l dadeam cu seringa si la 2 ani, pentru ca nu ii placea ideea de a bea ceai din biberon, asa ca daca ai un bebe mofturos, sunt si picaturi Babycalm.

Un lucru bine de stiut este ca toate aceste produse au preturi foarte ok, sub 20 de lei si chiar sub 10 lei, pot fi cumparate si online de pe site-ul Fares.

Eu va urez sa nu aveti nevoie de aceste produse, dar mai bine sa le aveti in casa daca urmeaza sa deveniti mama.

1 comments:

Write comments
NADIA CANDREA
AUTHOR
28 aprilie 2015 la 14:39 delete

Super produse! Si eu ma bucur mult pentru supozitoare, pentru ca nu pot sa ii dau Oliviei Novacalmin, pentru ca este alergica!

Reply
avatar