Energizare sanatoasa, Go & Fun

19:19:00 0 Comments A+ a-

Cand vine vremea sa beau si eu ceva energizant, ajung sa gasesc foarte greu o bautura pe care sa am incredere sa o beau. Sunt foarte atenta cu ceea ce mananc si cu ceea ce beau inca din 2008 de cand am devenit lacto-vegetariana. Cafea nu mai beau din facultate, pentru ca observam ca imi facea mai mult rau decat bine.

Batura care da aripi de asemenea nu imi place, imi da intotdeauna dureri de cap si de stomac.
Am gasit tot felul de chestii bio sau organice, insa ba azi le gasesti, ba de maine nu mai este stoc.



Nu o sa sustin niciodata ideea de a consuma energizante a la longue, dar din cand in cand e nevoie de un energizant care sa isi faca treaba si sa nu iti strice restul treburilor din metabolism. De curand am aflat de Go & Fun si am si baut. Am baut chiar intr-o sambata de dimineata cand stiam ca ma astepta un training de 7 ore pe care trebuia sa il sustin cu o echipa de colaboratori si.... intuiam ca nu voi rezista. Cola nu voiam sa beau, ciocolata am zis ca voi gusta doar si atunci am ales sa beau Go & Fun.

Gustul e ca de ice tea combinat cu ceva idee de vitamine naturale, nu am avut arsuri pe stomac, capul nu m-a durut, asa ca ramane acolo la capitolul de idei de urgenta pentru energizare. Bautura contine ginseng, guarana, mate, rodiola si ceai verde. Exista si un continut de cofeina, insa va spun sigur ca este ok, ca sa va dati seama, eu simt cofeina dintr-un cappucino slab si ma ia durerea de cap dupa ce iau primele inghitituri. In rest, mai spun ca bautura merge foarte bine pentru cei care fac sport, pentru impatimitii de sala care vor sa isi depaseasca limitele.

Daca aveti si voi chef sa vedeti cum este aceasta bautura, dupa ce o cumparati, pastrati bonul si inscrieti-va la concurs. Concursul este activ pana pe 10 mai 2015, dar pana atunci sunt si extrageri saptamanale.

Bafta si.... multa energie!!