#SelfieForLife

22:47:00 0 Comments A+ a-


Sunt printre oamenii fericiti care ma confrunt doar cu cate o raceala, o indigestie din cand in cand si cate o astenie de primavara.
Exista insa copii care au cancer. Exista adulti care au cancer. Dar cel mai dureros este ca exista copii care sufera de aceasta boala.
Se spune ca orice are un sens pe lumea asta. Eu treaba asta cu cancerul si cu copiii nu o inteleg.
Dar este o realitate si pana ne scarpinam in crestet sa facem teoria conspiratiei care a dus la aceste maladii urate, e bine sa facem ceva. Si unii fac ceva.



Fight for life a lansat un mesaj catre noi: sa facem un copil sa zambeasca cu o poza simpatica si sa facem si ceva concret pentru ei.

Mesajul fundatiei:

Din dorinta de a ajuta copiii bolnavi de cancer din Romania, fundatia Fight for Life a demarat campania “Selfie For Life - #SelfieForLife”, un demers indraznet, care isi doreste sa se extinda si la nivel international, prin implicarea unor staruri din actorie, muzica si sport. 
Impreuna cu Superkombat, Fight for Life a initiat o serie de evenimente caritabile pentru persoanele sinistrate in urma inundatiilor din 2013 (Galati) si 2014 (Valcea), iar in decembrie 2014, inainte de Craciun, voluntarii Fight for Life au mers cu daruri la copiii din centrul de plasament Robin Hoood din Bucuresti. De data aceasta, ne-am propus sa folosim selfie-urile intr-un scop nobil si sa strangem, astfel, cat mai multi bani pentru a sustine cazurile disperate ale copiilor bolnavi de cancer, nedrept de multe, din Romania.

Hai sa facem asa: hai sa ne maimutarim si sa facem o poza simpatica si hai sa renuntam la un pachet de tigari, o ciocolata sau chiar la un hamburger si sa dam banii aia catre fundatia asta. Stim toti cat costa astazi sa iei copilului un Panadol, o vitamina C si niste sirop de tuse, va spun sincer ca nu va doriti sa stiti ce inseamna costul de tratament al unui asemenea copil. Eu am facut si poza de maimutareala si o sa si donez ceva.