Lego si Monster High

18:56:00 0 Comments A+ a-

Copiii nu prea vor martisoare. Ei vor jucarii. Asa ca daca va ganditi ca in dimineata de 1 Martie sa le zambiti si sa le dati vreo pufosenie agatata de un snur alb-rosu, ar cam trebui sa va ganditi sa mai adaugati ceva. Eu am cam vazut reteta: Lego pentru baieti si Monster High pentru fetite.

Uneori nu prea inteleg preferintele in materie de jucarii ale copiilor si unele papusi pe mine ma sperie putin. Bine, cam toate jucariile din ziua de astazi sunt peste ce aveam eu cand eram mica ca si imagine si variatie.




Papusile Monster High intra la categoria de jucarii fashion, as zice, si fetitele care se joaca cu ele clar le colectioneaza gandindu-le la prima lor tinuta glamour-rock. Ce imi place in colectia de papusi Monster Hight de pe elefant.ro sunt acele seturi de hainute pe care le poti folosi sa iti schimbi tinuta papusii. Pentru vreo 50-60 de lei poti cumpara set complet si cu pantofi. Eu una sunt incantata, ma gandesc acum pe vremea mea cat efort depuneam sa cos rochite papusilor si ideea cu pantofii pentru papusi mi se parea ceva de neatins.

Pana la urma partea asta de "monster" face parte deja din realitatea pe care copiii nostri o percep zi de zi, asa ca faptul ca si papusile lor intra in tematica asta nu mi se pare asa aiurea, uitandu-ma la tinutele acestor papusi pana la urma sunt mici lectii de stil. Imi plac ideile de tinute de la Monster High.

Daca avem baieti sa zicem ca am putea respira mai usurati, ca nu avem treaba cu fashion-ul. Nu va relaxati inca pentru ca jucariile Lego declanseaza mari pasiuni. Colectia Lego City le da idei de mici de treaba cu infrastructura asa ca sa nu ma mai mir cand al nostru baietel ne-a propus sa schimbam aranjarea mobilei in casa dupa ce s-a jucat cu Lego prea mult.

Despre Lego tot aud ca dezvolta creativitatea copiilor, insa eu as zice ca le dezvolta puternic creativitatea pe zona practica. Vad exact ce se poate face daca pui niste piese la un loc intr-un fel coerent, ca totul are o logica si ca spatiul poate fi rearanjat in favoarea ta.
Seturile din gama Lego City costa un pic peste 100 de lei, dar asigura multe seri de concentrare si de ocupare a timpului juniorului din familie.

Acum ca ne-am lamurit, stiti ce sa le luati de martisor celor mici.