Millaminis, jucarii moi si sigure

01:17:00 0 Comments A+ a-


Obsesia mea cu igiena si siguranta s-a manifestat puternic cand baietelul meu a inceput sa se joace cu jucarii, sa ia chestii sa le bage in gura si tot asa. De asta apreciam jucariile ce se puteau curata usor, daca le puteam baga la masina de spalat eram si mai vesela. Acum prioritatile s-au schimbat. La 4 ani vrem jucarii care sa aibe legatura cu tehnologia, cu "click, click".

Surpriza vine de la Millaminis, compania de jucarii care va propune jucarii sigure si rezistente la rontaiala, precum si multa distractie suplimentara adusa de o aplicatie speciala pentru a anima personajele desenate pe jucarii.



Bobo, Pepe si Pingi sunt doar 3 dintre personajele din seria Friends on the Move care prind viata prin intermediul aplicatiei pe care ti-o poti instala fie pe telefon sau pe tableta.

Am avut ocazia sa descopar jucariile Millaminis la Babyboom in luna noiembrie a acestui an, 2014, Va anunt ca puteti cumpara aceste jucarii direct pe site-ul lor unde au si e-shop. Jucariile au preturi foarte accesibile, incepand cu 17.99 lei si seturile costa incepand de la 41.99 lei, aplicatia se descarca gratuit.


Si da, jucariile sunt facute dintr-un material ce poate fi curatat si la masina de spalat, jucariile sunt destul de moi sa fie bagate in gura de cei mici, dar suficient de rezistente sa nu le mestece. Daca esti parinte, sigur intelegi cat de importante sunt aceste detalii.