Vacanta la Disneyland pornind de la 219 euro

22:56:00 1 Comments A+ a-


Acum cateva zile, am fost la un eveniment foarte placut organizat de agentia de turism Perfect Tour Travel Boutique. Agentia de pe Calea Victoriei nr.100 inseamna primul pas catre calatoria ta de vis.
Cred ca orice pusti viseaza sa ajunga la Disneyland, sa il intalneasca pe Mickey Mouse sau sa o salute pe simpatica Minnie. Si cred ca orice parinte viseaza sa castige la loto ca sa poata plati o vacanta de vis acolo. Totusi eu am avut surprize atunci cand am ajuns si la subiectul buget.

Surpriza mea a fost sa aflu ca poti merge pe Disneyland si cu un buget comparabil cu o vacanta normala in Romania. Pretul pus in titlu nu acopera si biletul de avion, insa acopera un sejur de 3 nopti pentru o persoana, cazare si mic dejun si intrari in nenumarate zone de distractie din parc.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul agentiei Perfect Tour.

Daca nu va descurcati in multitudinea de oferte, va invit sa le faceti o vizita si veti primi toate detaliile intr-o atmosfera extrem de placuta si relaxata. Eu am stat o ora de vorba doar pe tema Disneyland si am aflat mai multe lucruri decat m-am asteptat.

Bon voyage!

Mickey te intampina de cum intri la Perfect  Tour Travel Boutique.

1 comments:

Write comments
coco
AUTHOR
11 noiembrie 2014 la 13:52 delete

Tare as vrea sa ajung!!!

Reply
avatar