Hai sa citim in iarba

21:55:00 0 Comments A+ a-

La ce evenimente sa mai iesim cu copiii in Bucuresti? Sau unde sa mai iesim? In parcuri tot mergem, la cumparaturi trebuie sa ii luam dupa noi...hai sa facem ceva interesant cu cei mici. Sa mergem sa citim in iarba, cu totii :). M-am bucurat sa primesc vesti despre un asemenea eveniment si vi le transmit cu drag.



Duminică, 25 mai, iubitorii de carte sunt așteptați în Parcul Herăstrău, în zona Roata Mare ca să citească în aer liber și să facă schimb de cărți, în cadrul evenimentului Citim în iarbă. Intrarea este liberă.

Citim în iarbă este un eveniment pentru toată familia şi se adresează tuturor celor cărora le place să citescă și care iubesc natura; este, de fapt, o zi de lectură în parc.
“Probabil cea mai bună metodă de a-i învăța pe copii că cititul e bun e propriul exemplu. AÈ™a că vă invităm să vă dedicaÈ›i ziua de 25 mai familiei È™i lecturii în aer liber. Citim în iarbă e un eveniment relaxant ca o zi de weekend: stăm pe gazon È™i citim o carte bună cu familia alături” spune Laura Ivăncioiu, din partea agenÈ›iei de PR DECI SE POATE, organizatorul evenimentului.
„Banca Românească încurajează lectura în rândul celor mici ÅŸi susÅ£ine activităţile în familie. CărÅ£ile ne lărgesc cunoÅŸtinÅ£ele ÅŸi ne inspiră în a avea idei originale. Tocmai din această cauză ne dorim să avem cât mai mulÅ£i participanÅ£i la evenimentul Citim în iarbă, cu mic, cu mare, toată lumea să se bucure de beneficiile lecturii în aer liber”, au declarat reprezentanÅ£ii Băncii RomâneÅŸti.
ToÈ›i cei prezenÈ›i la eveniment vor putea face schimb de cărÈ›i. „Fie că sunt cărÈ›i care nu mai corespund vârstei copiilor, fie că pur È™i simplu vreÈ›i să le daÈ›i – aduceÈ›i-le în Herăstrău pe 25 mai È™i veÈ›i pleca acasă cu poveÈ™ti noi” adaugă Laura Ivăncioiu.
Sponsorii ediției din acest an sunt Orange și Banca Românească.
Parteneri sunt: La Roche-Posay, Școala Step by Step, Grădinița Bambi, Centrul pentru Educație și Dezvoltare Profesională Step by Step, Salvați Copiii.

Parteneri media: 121.ro, 24 FUN, bebelu.ro, clubulbebelusilor.ro, copiisimamici.ro, copilul.ro, eva.ro, femeia.ro, Femeia de azi, Ioana, mami.ro, mamicamea.ro, Rock FM, realitatea.net, Ring, sfatulparintilor.ro, Tango.