NetCamp 2012 si lectia de start-up cu Vlad Stan

21:39:00 0 Comments A+ a-





Am plecat cam fara chef astazi spre NetCamp, vreme innegurata, diverse alte chestii pe cap, dar am zis ca trebuie sa ajung macar 2 ore sa vad despre ce e vorba. Nu am mai fost pana acum la NetCamp si nu stiam la ce sa ma astept. Pe langa invitatia de la Evensys, al doilea motiv a fost lista de parteneri, am zis ca daca asemenea branduri sustin acest eveniment, I have to be there. Si am facut bine ca m-am dus.

Am plecat complet nepregatita, laptop fara baterie incarcata, telefonul smart cam descarcat si el....dar am fost ochi si urechi, cel putin la ce am putut intelege.



Concluzia mea a fost simpla: nu am invatat ce trebuie in ultimii ani, trebuia sa invat sa fac aplicatii de telefon si jocuri online. Daca faceam asta, azi scriam pe blog de undeva dintr-o casuta frumoasa cu vedere la lac sau la mare.

Lectia de start-up cu Vlad Stan a fost de nota 20 si a avut o idee super sa faca o sesiune cu adevarat interactiva, cu lumea stand in picioare, grupandu-se pe echipe si lucrand la propriu pe un proiect de start-up. Training de marketing sau de customering ( cum numesc eu mai nou disciplina asta) a fost si ne-a prins bine la toti care eram acolo, cred ca nimeni nu se astepta sa fie atat de antrenant. Am fost grupati cate 3 si ni s-a dat sa gandim un proiect de aplicatie pentru telefoane smart. Nu a fost simplu, dar mi-am dat seama ce inseamna sa lucrezi cu oameni despre care nu stii nimic si cu care te uneste doar ideea ca vrei sa faci ceva nou , bun si vandabil. Multumesc lui Nicu si lui Eliza pentru proiect si idei :). Imi pare rau ca nu ne-am facut si noi o poza, insa am pozat fisa finala a proiectului : i Say.


Si am fost si la standul Kasperky Lab, cei la care apelez de ani de zile ca sa fiu eu sigura ca totul e ok la mine pe calculator. Acolo am discutat cu Carmen, cineva de la ei de la marketing, o fata super draguta si care m-a lamurit cu tot ce mai aveam neclar.

 
 
 
Multumesc, Evensys, once again!!