Hai sa facem schimb de carti la Minilibri

19:04:00 1 Comments A+ a-

Hai sa va provoc la ceva :). Sigur aveti in casa vreun maldar de carti de colorat care inca stau ciufulite si isi asteapta destinul, le-ati putea darui in cadrul Minilibri celor care aduna carti pentru bibliotecile de la tara, unde copiii au acces mai putin la carte.
Sau sigur aveti carti de povesti de care pustiul vostru s-a plictisit si ar putea sa le schimbe cu alt pusti de varsta lui.  Mai ales ca luand in calcul cat costa cartile de copii.....e o idee buna sa mai faci si schimb. Pentru Mihai ( 2 ani, baietelul meu), rar gasesc vreo cartulie de varsta lui sub 30 de lei, de obicei cele subtirele si pe care le face vraiste in cateva minute costa in jur de 10-15 lei sau revistele cu personaje de desene pe care le rupe in secunda 2...vede pe Mickey pe coperta si il vrea instant bucatele. Asa ca acest targ e un moment de imbinare a utilului cu placutul.


Ei, luati toate cartile care deja stau maldar in casa inutile langa jucarii si veniti cu ele la targul Minilibri de la Plaza Romania din perioada 7-9 decembrie.

Sa va mai spun si din comunicatul lor de presa:


Scopul acestui târg este să stârnească interesul copiilor pentru citit și să transforme lectura într-un mijloc de relaționare între părinți și copii.


"Toate fondurile obținute din donații și sponsorizări vor fi investite în continuarea programului "Un start bun în viață". Obiectivul acestui program este de a organiza servicii de educație timpurie de calitate, în parteneriat cu autoritățile locale, în zone urbane cu economie slab dezvoltată, cu populație mixtă din punct de vedere etnic.", spune Carmen Lică, director executiv CEDP Step by Step, organizator miniLibri.

Târgul de carte miniLibri este organizat de Centrul Step by Step pentru EducaÈ›ie È™i  Dezvoltare Profesională, GrădiniÈ›a Bambi, Școala Step by Step, Centrul 2 FasTracKids È™i este susÈ›inut de Plaza România.

Partenerii evenimentului sunt: ProCredit Bank, UNIQA Asigurări, Dorna, Walmark, Danone, Primola, Teatrul Ion Creangă, Asociația Națională a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din România, Prefectura București.
 
Daca mai aveti nelamuriri, intrati pe linkurile indicate mai jos si veti gasi detalii:
-      milibri.ro, facebook.com/minilibri
-      plazaromania.ro, facebook.com/plazaromania.
Ne vedem la schimb de carti :).

1 comments:

Write comments
g.cojocaru
AUTHOR
20 noiembrie 2012 la 22:41 delete

foarte faina ideea... din pacate ai mei le devoreaza la propriu.. sunt neschimbabile :(

Reply
avatar