Revistele glossy preferate

10:45:00 0 Comments A+ a-
Dupa ce a inceput criza asta financiara sau ce o fi, am inceput sa retusez bugetul de glossy.Intai din principii financiare, dar si logistice, plecam cu o sacosa plina de reviste si realizam ca din zeci si zeci de pagini rasfoite, ramaneam cu maxim 2- 3 articole cu adevarat utile pentru mine. Revista Marie Claire era cam singura care ocupa locul de onoare in arhiva, acum din pacate arhiva s-a desfiintat pentru ca noul membru al familiei a descoperit arhiva, a facut un pic de scotoceala prin reviste si in final am hotarat sa o trimitem la gunoi si ladita cu reviste sa se dedice jucariilor.

Hai sa vedem ce citesc eu acum in fiecare luna din revistele glossy:
- Marie Claire
- Glamour
- Elle ( o perioada am facut pauza, acum de curand am avut surpriza placuta maxima si reiau lectura lunara)
- Mamica de aziMai cumpar din cand in cand in functie de ce continut se anunta pe coperta, dar rar, cam o data la 3-4 luni:
- InStyle
-Beau Monde
- Unica
- Joy
- One

Nu mai cumpar pentru ca m-au dezamagit ca capitolul continut:
- Shopping Report
-Mami
- Prevention

Revista Tango...o citeam lunar, insa acum o gasesc rar, chiar nu stiu ce se intampla si cand o gasesc de obicei e ultima revista, deja ciufulita si nu imi place sa cumpar ultimul exemplar pe care l-a rasfoit tot poporul.

Si citesc Vogue.....asa la evenimente, de Craciun , cand am vreun surplus de elan si cand imi aduce cineva revista de prin alte tari, parca miroase altfel cand vine de la Paris :).

Si visez one day sa scriu si eu pentru o asemenea revista :).