Cine este Suzi?

17:25:00 4 Comments A+ a-


Cine este Suzi? sau Buzetuta? sau Bobo? sau Taspocuta? Boboscuta, Suzi-buzi, Boboluta, Goguta......simplu, suzeta de toate zilele fara de care nu prea ne putem lipsi daca avem un bebe pana in 2 ani.

Cand avem nevoie de suzete cautam mereu una mai buna, mai fara BPA, potrivita de zi si de nani....ei, uite una de la NUK care are cam tot ce vreti.



In plus, din costul fiecarei suzete, ceva se duce catre Salvati Copiii, iar ei stiu unde e nevoie cu adevarat de acesti bani. Si banii ajung la copii care poate nici nu viseaza sa aibe o asemenea suzeta si cine mai stie ce mananca. Da, e o chestie stupida. Stiu. In 2012 in Romania sunt copii care nu au ce manca, nu pentru ca suntem tara desertica sau in razboi....ci...din multe alte motive. Sa nu mai comentam motivele si sa ne implicam in proiecte rationale, care gandesc pas cu pas cum sa foloseasca resursele putine care ajung catre actiuni de caritate.

 Toti cei care vor cumpara suzete NUK inscriptionate vor contribui la reducerea mortalitatii infantile.

Mai multe detalii aici:
www.biochefarm.ro;
www.facebook.com/NUK.Romania;
www.twitter.com/NUK_Romania;
 www.salvaticopiii.ro

Pe scurt, daca tot mai aveti nevoie de o suzeta, luati una NUK. Faceti si o fapta buna si pentru alti copii.

Iar daca esti blogger, implica-te in aceasta campanie sustinuta de Blogalinitiative, detalii AICI.

4 comments

Write comments
Anonim
AUTHOR
2 mai 2012 la 00:45 delete

Tare simpatica si dragastoasa Suzi asta, dar ceva idei sa scapam de ea? :)

Reply
avatar
2 mai 2012 la 09:58 delete

Uf, asta e partea a doua,inca sunt in cautare de solutii si strategii sa scapam de Suzi :)...dar pana atunci, ne bucuram de ea :).

Reply
avatar
Anonim
AUTHOR
2 mai 2012 la 14:27 delete

Noi nu am vrut deloc. A aruncat-o cu cupola, daca avea un cos de bascket in fata sigur marca. Din ce am auzit de la prietene daca suzetica are "un accident" fie cade de la etaj, fie calca pe ea o masina... iar copilul vede accidentul intelege ca Suzi nu mai e si se linisteste. Merita incercat. Succes!

Reply
avatar
3 mai 2012 la 10:34 delete

Buna idee, insa la noi, Mihai le arunca singur pe geam si apoi se amuza de isprava :)...nu-l afecteaza si cere alta Suzi.

Reply
avatar