Cei 3 castigatori la concursul #mama2012 sunt....4

09:54:00 3 Comments A+ a-




Gata, avem castigatorii. Cele 3 premii le vedeti in detaliu AICI.




Locul 1:

A venit primavara. Ne bucuram de mangaierea si de caldura primelor raze de soare, de frumusetea primilor ghiocei si de cantecul pasarelelor. Intr-un mod straniu, oricate probleme am avea, fiecare dintre noi, ne dam voie singuri, automat, sa zambim chiar fara motiv. Pur si simplu ne simtim fericiti.

Inainte obisnuiam sa ii spun mamei La multi ani si cat de mult o iubesc doar de doua ori pe an: de ziua ei si primavara, de 8 martie. Ceea ce nu stiam atunci eu era ca, de fapt, mama ESTE insasi primavara.

Intr-o zi am mers cu un prieten foarte drag intr-o alta localitate, ca sa o vizitam pe mama lui. Nu stiam ca locuieste intr-un azil pentru persoane bolnave de Alzheimer. Am plans cand am vazut-o si in momentul acela am realizat ce norocoasa sunt pentru ca mama mea traieste si pentru ca este bine.

De atunci nu pierd nici o ocazie sa ii transmit toata dragostea mea. Zambetul ei ma mangaie si caldura ei ma imbratiseaza. Mama mea e cea mai frumoasa fiinta de pe Pamant iar vocea ei este cel mai frumos cantec.

Mama mea ESTE insasi primavara.
Locul 2:


A fi mama inseamna ca iti este ingaduit sa cladesti un proiect de nemurire. Sa reinveti cum se declina “a iubi”. Sa redescoperi sensul lui “a fi”. Sa speri ca vei lasa mostenire triumful binelui.


Locul 3:

Mama - cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mandra floare, cea mai scumpa carte.

Mama - lacrima tarzie, vesnica icoana, inger de-naltare, candela aprinsa! Candela a vietii, care nu se stinge, care lumineaza si pe veci vegheaza!

Mama-nume sfant am vietii inceput,mama-amintind un dor de demult...............mama.


Am ales si un loc 4, la care nu ne-am gandit ca va aparea, va primi un premiu mic de consolare constand in mostre de cosmetice de la Organik.ro pentru textul:


- Mi-e cam rau! Cred ca iar am inceput problemele cu stomacul. Si nu am nici un chef de doctor si regim alimentar! :(

- Ce-ai patit?

- Uite... m-am imprietenit cu bobocii.

- Mah, eu cred ca esti insacinata! :D

- Eeei, asa de repede? Nu, nu cred. Vine toamna si cu problemele mele cu stomacul...

- Ia cumpara tu un test, si vezi. Eu zic ca vine bebe si-o sa fim mami si tati :D



Da, asa a inceput povestea noastra de parinti. Fara “cand esti mama stii”. Fara incercari, fara straduinte. Pur si simplu ne-am gandit ca dorim un bebe si am putea incepe, si... tati a stiut sigur-sigur, desi era “peste mari si tari”. Mami... mai are o luna de exersat, ca pe urma “intra in paine” :D.

Castigatorii vor primi un mail astazi in cursul zilei si vor trebui sa imi trimita datele lor pana joi, 12 aprilie, cel tarziu.

Multumesc voua ca ati participat, juriului si celor care ne-au ajutat cu premii, Rodica si Marius de la Bacania Veche.

3 comments

Write comments
10 aprilie 2012 la 10:05 delete

Multumesc, insa nu pun asa ceva pe blog :).

Reply
avatar
10 aprilie 2012 la 13:14 delete

Am dat mailurile, castigatoarea premiului 2 doar inca nu a raspuns, insa pe primul loc o avem pe Daniela Munteanu, care a confirmat si pe locul 3 pe Maria Larisa Vasile. Locul 4 si premiul de consolare merg la Adela Gheorghe. Felicitari inca o data!

Reply
avatar
23 aprilie 2012 la 11:54 delete

Premiul II a fost castigat de Andreea Zachia :), in curand vor ajunge premiile si la ea.

Reply
avatar