#mama2012 - Juriul concursului de eseuri - tema "mama"

10:48:00 0 Comments A+ a-

Va anuntam duminica despre concursul #mama2012, ei acum incep si detaliile de organizare.


Repet un pic ce am spus si data trecuta :
- va invit la un concurs de eseuri pe tema "mama" - adica sa scrieti orice va inspira cuvantul mama. Eseul vostru trebuie sa aibe maxim 200 de caractere si sa fie postat ca si comentariu la primul articol despre concurs ,adica AICI  si sa fie si trimis pe e-mail la anamariatatucu@yahoo.com, ca sa pot tine o evidenta organizata a participantilor. Daca pe blog puteti sa va puneti textul ca si anonim, pe mail trebuie sa imi spuneti si numele vostru.
- toate textele care intra in concurs nu vor fi evaluate cat sunt de citite, votate , comentate, ci....vom avea un juriu care le va evalua ca si calitate artistica, sufleteasca, inspiratie si talent.

Iata juriul: Rodica Obancea - Coaching Specialist, Ana Maita - Asociatia Mame pentru Mame, Florenta Danila - blogger si pe Marius Tudosiei - Bacania Veche.



Cateva detalii despre membrii juriului:

 Rodica Obancea este coach si este interesata de performanta si excelenta. Ultimul proiect al Rodicai este Excelez la locul de munca - spatiu in care te poti concentra pe excelenta la locul tau de munca; mai multe informatii gasesti aici: www.excelezlamunca.wordpress.com


Ana Maita - mama de baieti si promotor al drepturilor femeilor la informare, optiuni si respect in tot ceea ce inseamna viata de mama. Mai multe detalii pe www.mamepentrumame.ro .

Florenta Danila este blogger cu experienta, este implicata in multe proiecte online, ofera consultanta pe social media si mai multe detalii despre ea gasesti aici: http://www.siteguru.ro/about/ . Ea se ocupa si de proiectul GradinitaVirtuala.



Marius Tudosiei detine Bacania Veche si de cateva zile realizeaza o emisiune la Digi24 , Sanatatea in bucate, unde ne gateste bunatati si ne invata retete pe toate gusturile. Marius a invatat singur sa prepare o mancare buna si sanatoasa si este pasionat de tot ce inseamna gastronomie.

Premiile sunt pentru moment:
- 2 sedinte de coaching cu Rodica Obancea
( se pot realiza si pe skype pentru eventualii castigatori care nu sunt din Bucuresti);
- 2 premii surpriza de la Bacania Veche.

Revin cu mai multe detalii despre juriu si premii in curand, pana atunci....scrieti ceva despre mama!

Daca doriti sa povestiti si sa comentati despre concurs pe Twitter, folositi hashtag-ul #mama2012.