Laptop de poveste :)..laptopic rozulic

21:35:00 0 Comments A+ a-

Acum ceva ani, cand am inceput sa fiu pasionata de online, imi doream muuult un laptop....dar sa fie mic, sa incapa in poseta, sa se conecteze wireless, inca nu era asa la moda atunci asta.

Pe vreme aceea ma uitam prin magazine si visam la un laptop mic si roz. Era un Eeepc, acum va pot arata ruda lui mai tanara si mai dotata a ceea ce am si surprinzator e la fel ca si pret, desi e mai bun ( ba chiar un pic mai ieftin fata de cum l-am luat eu acum vreo 4 ani pe pinky al meu), este Laptop EeePC 1015BX-WHI041W (AMD Dual Core C-50, 10.1", 1GB, 320GB, AMD Radeon HD, Alb), de la evoMag:


Costa doar 999 de lei si isi merita banii. EvoMAG il vinde la un pret bun si sunt convinsa ca se vinde bine.



Mai visez uneori la un Sony Vaio cam ca asta:




Cand am cumparat primul meu laptop, micul "pinky", laptopic rozulic, eram fascinata de cum gaseam retele wireless si ma conectam la internet in multe locuri...unde exista un wi-fi, pentru ca prin 2007 nu erau atat de multe locuri cu wi-fi. Cel mai tare a fost cand am ajuns cu acest laptop la New York si undeva pe strada 65 , daca retin bine...am dat sa caut un wireless....dintr-odata ecranul meu s-a umplut, erau atat de multe retele wi-fi de nu mai vazusem in viata mea...se desfasura o ditamai lista, nici nu stiam ce retea sa aleg. Acolo am vazut ce inseamna sa fii online all day long, nu conta unde, erau cel putin 20 de retele wireless in orice cafenea, in orice loc...si moka!! Era minunat pentru ca economiseam enorm la capitolul telefoane si comunicare cu iubitul meu ( actualul meu sot iubit) care era in Bucuresti ..nu-mi venea sa cred ca puteam sa ii spun oricand si la orice ora unde sunt, cum e vremea si.....ce am mai cumparat. Ii spuneam "aici cu laptopicul meu roz prind zeci de retele moka". Cu el in brate am ajuns in Apple Store.....unde tocmai se lansa primul I-phone in vremea aia, martie 2008. Se statea la coada, nu se dadea la oricine, depindea ce card ai...nu interesa pe nimeni sa platesti cash, chiar era dubios. Si imi strangeam laptopicul meu din poseta si ii spuneam " Nu te tradez, stai cuminte, ai venit tu cu mine pana aici, nu te las eu pentru chestii de astea noi si pe care nici nu stiu cum sa le pornesc". Vanzatorii de la Apple Store ma imbiau sa testez minunile lor de pe acolo...ce sa zic, era frumos, dar tot pe pinky al meu il iubeam mai mult. Eu aveam roz, dar erau si de alte culori si le-as fi luat pe toate sa am sa ma asortez oricand.


Cu laptopicul meu roz am fost la primul eveniment legat de online din viata mea, la Women on web in 2010 si era singurul laptop pe care as fi putut sa il car atunci cand eram insarcinata cam in luna a 7-a....
Un laptop se ataseaza de tine, de asta cred ca fiecare se caracterizeaza prin laptopul pe care il are. Acum inca nu sunt hotarata ce laptop as cumpara, dar cu siguranta mi-ar prinde tare bine premiul de la EvoMAG :) ..adica un Lenovo S10.

 <FONT COLOR=green>RENEW!</FONT> Laptop IdeaPad S10-3 (Intel Atom N455, 10.1", 1GB, 250GB, 6 celule, Win7 Starter)

Daca vreti si voi si daca aveti un blog macar de o luna de zile, intrati in concursul acesta, detalii pe blogul lui Haotik :).

Si dati un click si aici sa vedeti cate laptopuri frumoase sunt la evoMAG.ro....mmm, pe alese .