Honesty, sinceritate

18:02:00 0 Comments A+ a-

Tocmai ce am urmarit un filmulet relaxant, Cashmere Mafia, si mi-a placut enorm ideea de a inregistra un brand sub numele de Honesty ( Sinceritate) ca si solutie cosmetica pentru imperfectiuni ale pielii si nu numai.
Cashmere Mafia Poster
In final tot ceea ce aduce o frumusete stabila si fara retus vine din sinceritate, dintr-o sinceritate cu consistenta si substanta. Incerc acest exercitiu de sinceritate maxima de cativa ani cu toti cei din jurul meu, nu a fost mereu bine. Au fost momente de tristete, de dezechilibru, exact cum se intampla dupa ce aplici un tratament detoxifiant pe un organism care s-a umflat de junk-uri si de mancare proasta ani de zile. In jurul meu s-au creat si goluri, unele dureroase pentru mine si nu numai, momente de tacere, momente de incercare ipocrita si din partea mea, dar si din partea celorlati, de a relua un fals echilibru. Sunt oameni care au vrut sa fie alaturi de titlurile mele profesionale sau sociale, relative oricum, sunt oameni care au fost interesati de saltul meu infim pe zona financiara...dar care parea ca promite. Tot ei au fost cei care s-au retras primii din zona mea de intimitate atunci cand am inceput sa pierd atributele care candva ii tineau langa mine.
 In ultimii 2 ani mi s-a intamplat de cateva ori sa cer si eu un ajutor concret unor oameni...care pareau sa-mi fie apropiati.  Si nu l-am primit si refuzul a fost sec si cu explicatii demne de o dizertatie de nota 7. Adica nici rea, dar nici de aruncat. Mediocra.
Sinceritatea e ca un detoxifiant, e ca un tratament facial care iti poate lua de pe fata si petele acelea sau ridurile de care uneori ai nevoie . Uneori avem nevoie si de balast si de mici imperfectiuni...ca sa intelegem propriile noastre imperfectiuni. Aveam intr-o perioada un punct mic alb de grasime undeva pe fata, s-a dus cu o crema de asta minune.... totusi si acum ma mai uit dupa el.
Trebuie sa avem curaj sa acceptam sinceritatea si sa stim ce va urma. Sa anticipam. Atat cat e posibil. Si sa vedem daca putem accepta asta.
Eu merg insa inainte cu acest tratament, Sinceritate/ honesty - brandul meu de viata.