Inca mai consideri Facebook o joaca? La Social Networks Strategy ti se da si un eBook despre Facebook

14:31:00 0 Comments A+ a-

Pana pe 29 noiembrie mai este foarte putin, 5 zile mai exact.
Social Network Strategy se anunta un eveniment cu greutate la nivel de continut.

Detalii complete despre eveniment gasesti chiar pe site-ul dedicat, da un click aici si vei vedea tot, pe indelete.

Participarea este 150 de euro ( fara TVA) si mai ai timp foarte putin sa te inscrii.

Vreau doar sa iti mai spun ce poti face cu 150 de euro:
- iti iei o poseta sau niste cizme de buna calitate....si pe amandoua, dar mai greu...
sau
- pleci o singura zi la munte si stai la un hotel de 4 stele....

sau
- iti platesti intretinerea si factura la curent...eventual si factura la telefon...sau la internet...asta daca esti un om cumpatat.
sau
- iti cumperi de mancare cam pe o saptamana si un pic...depinde acum cat de mancacios esti, dar te incadrezi pe acolo;
sau
- acoperi cheltuiala pe o luna pe scutece de unica folosinta , niste servetele umede si lapte praf pentru un bebe de 5-6 luni.

Ce din toate astea te vor ajuta sa iti relansezi afacerea ta sau pe tine insuti/ insati? ... Nu spun ca nu ai nevoie sa acoperi si aceste nevoi, dar...vezi pasii mai departe?
Eu consider ca merita investitia, vei afla lucruri pe care nu prea mai ai de unde sa le afli, toate intr-o zi si servite frumos si civilizat. Basca pleci si cu o carte despre Facebook. ( nota bene: o carte de marketing buna si din care ai ce invata se invarte undeva la 30-100 euro, depinde de autor , editura). Asculti niste oameni mai destepti decat tine, adica care au gasit in Facebook o sursa de castig, de dezvoltare de business si care cu siguranta au invatat si ei la inceput lucrurile astea pe care ti le vor spune intr-o zi.
Si repet un motto al meu, testat si confirmat:
If you think that education is expensive, try ignorance.

Iata si cateva detalii din comunicatul de presa din partea Evensys, organizatorul acestui eveniment:

Social Networks Strategy este adresat profesionistilor in comunicare si marketing din companii si agentii de publicitate si interactive, practic tuturor celor interesati sa afle cum pot folosi Facebook in sprijinul propriilor produse sau servicii.

Evenimentul se va bucura de prezenta a doi invitati internationali de exceptie: Helen McGee, Head of social - OMD International, digital creative si marketer cu peste 12 ani de experienta multinationala in dezvoltarea de solutii strategice si inovative si Galvea Kelly, Social Media Consultant, Mercury 360, membru fondator si CEO al Brand Nua, agentie de social media si digital video din Irlanda.

De asemenea, conferinta va fi marcata de prezenta unor experti locali in domeniu, printer care: Adriana Nestoriuc, Group Brand Manager CSD, PepsiCo Romania, Marian Ignat, Director Direct Banking, Bancpost, Cristina Apostolescu, Interaction Planner, MEC, Ana-Maria Baciu, Partener coordonator al practicii de proprietate intelectuala, NNDKP, Costin Radu, Managing Partner, The Geeks, Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys Robert Zanescu, Public Relations Communication, Corporate Affairs and Social Responsibility Director Bancpost, Alexandru Negrea, Social Media Manager, BCR, Gabriel Nedelea, Managing Director, Metromind.

Participantii la eveniment vor primi un eBook gratuit care concentreaza intr-un singur loc 300 de informatii, date esentiale, instrumente potrivite, solutii si sfaturi necesare utilizarii cu succes a platformei Facebook pentru a comunica eficient. Ghidul cuprinde informatii utile si punctuale despre cum poate fi utilizata reteaua pentru a promova mesajele si a gestiona o campanie eficienta.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu BancPost si Pepsi si este sustinut de Xplain.

Daca inca mai ai neclaritati, uita-te ce am povestit eu despre evenimentele din urma organizate de Evensys, iti recomand sa citesti despre Social Networks Conference din iulie care practic a deschis perspectiva catre evenimentul  de pe 29 noiembrie despre care te-am documentat mai sus, da click aici.

Ne vedem la Social Network Strategy, voi fi printre bloggerii oficiali si o sa fac live blogging de acolo sau macar o sa postez pe Twitter si Facebook in direct tot ce o sa ma inspire puternic. Sper sa am degetele destul de pregatite.

Facebook it's not a book, but you can write thousands books about it.