Social Network Conference , 29 noiembrie 2011 la Crowne Plaza–o zi dedicata Facebook ( live blogging)

08:27:00 0 Comments A+ a-

Am spus si in articolele anterioare dedicate acestui eveniment ca Facebook it’s not a book, but you can write thousands book about it. Facebook e mai mult decat o platforma de socializare si ar fi pacat sa nu ne folosim de Facebook la maxim pentru noi, pentru business-ul nostru sau pentru documentare si educatie.
Astazi sunt blogger oficial la acest eveniment si multumesc inca o data Evensys .



Agenda o puteti vedea aici si detalii mai puteti urmari si pe twitter #sns11 sau #sns2011, am vazut ca momentan se folosesc ambele.
E cam 9 fara 10 si sala se umple incet, am fost deja si am admirat colectia de Ciorne. E chiar o colectie de ciorne, mai mult sau mai putin celebre sau ale unor persoane cu notorietate. Am retinut “ciorna” Bacaniei Vechi.
In cateva minute va incepe conferinta, il vad deja pe primul speaker, Daniel Enescu de la Daedalus. E super, incepem cu date, cu cifre, cu date din studii.
Date esentiale despre Facebook in Romania

Daniel Enescu
Director General, Daedalus Group
Suntem anuntati ca vom face o mica gimnastica a mintii, dupa cafeaua de dimineata. Si incepem cu date dintr-un studiu.
Studiul a fost facut pe utilizatori de retele sociale,, 506 respondenti, in vara, mai exact iunie 2011.
Facebook este un fel de Big Brother.
Cand e vorba de utilizata “cel mai des”, pe primul loc , bine departajat, este Facebook ca si retea de socializare. Facebook este singura retea care a crescut 2011 vs. 2010 ca si rata de utilizare, de la 78% la 91%.
Practic 4 persoane din 5 utilizeaza Facebook cu proritate.
Pe Facebook se sta 23 de zile pe luna, si pe Linkedin 9 zile.
Interesant este ca numarul de contacte pe retele e in scadere, ca si medie. Pe Facebook, ca si medie, scade de la 117 la 115. Oamenii devin mai selectivi.
Majoritatea se conecteaza de acasa – 98%, de la serviciu 39.9% si pe drum 21.3%.
34.4% dintre utilizatori se conecteaza pe mobil, chiar si de acasa.
O oportunitate extraordinara este recrutarea pe Facebook. 72.7% au vazut oferte de munca pe Facebook. Iar dintre utilizatorii de Facbeook, vorbim deja de 79%. E adevarat ca doar 9.5% au si aplicat, dar trebuie sa luam in calcul ca Facebook nu este specializat pe recrutare. Pe Linkedin 27.3% au si aplicat si pe Neogen 50.6%.
22.7% din persoane au fost contactate activ pentru un job si apoi 17% din ei au aplicat pentru joburile prezentate.
Cine doreste mai multe detalii despre prezentare, este invitat sa ia legatura cu cei de la Daedalus.
 
Facebook Strategy

Helen McGee
Head of social, OMD International
Helen este specialista in Social Media , in Londra, la agentia OMD.
Incepem cu o imagina simpatica cu un arici – The digital omnivore. Cam asta suntem astazi.
CIMG2755

Orice strategie pe social media include multe aspecte, de la “social architecture” la “measurement”, “guidelines” pana la “conversation calendar” si “ gamification”. Am selectat doar cateva elemente. Totul porneste de la “listening” si ajunge la “social commerce”.
 
“ I like to listen. I have learned a great deal listening carefully. Most people never listen” Hemingway – este un motto de la care incepe discutia despre a asculta. Orice conversatie buna incepe cu ascultarea.
Este vital sa iti identifici “influencer”-ii si sa ai o relatie cu ei. Tot pe ei trebuie sa ii ajuti sa isi creasca si ei audienta, indirect va creste si a ta.
“Crisis management” – pe social media ai cea mai mare expunere pe care o poti avea in media, asadar trebuie sa fii atent si pregatit si la eventualele interpretari negative ale brandului tau.
Daca vinzi ceva, neaparat trebuie sa ai partea de customer services foarte bine organizata, altfel te vei trezi cu toate problemele pe pagina ta de Facebook.
Poate ca pagina ta pe Facebook nu e chiar cea mai buna, daca e doar pentru press releases. Trebuie sa iti fixezi obiective . Utilizatorii sunt din ce in ce mai constienti de valoarea pe care o primesc. Daca le ceri informatie, trebuie sa le dai in acelasi mod.
Ca si “arhitectura sociala” trebuie sa te hotarasti pe cate platforme sa fii prezent si cum sa le gestionezi.
Cand te evaluezi, trebuie sa ai setati KPI-I ca sa iti evaluezi succesul.
Mai multi categorising social metrics au fost prezentati. Este important sa folosesti Facebook Edges, un nou tool oferit de aceasta platforma.
Consistency of your message – acest lucru este extrem de important pentru brandul tau. Pentru asta trebuie sa iti creezi reguli.
Pe Facebook e necesar sa ai un “conversation calendar”, stabileste cat de des intri sa moderezi discutii, sa pui un film etc.  Este exact ca in multe alte business-uri, observ eu, trebuie sa iei in calcul cand vin anumite sarbatori sau zile speciale, ca si Craciunul sau Ziua Mamei, de care poti profita.
Integrarea este importanta, pentru ca Facebook nu e o insula indepartata de business-ul tau, trebuie sa faca parte din el. Departamentul de PR trebuie implicat, dar nu numai.
E minunat sa te poti promova prin influencer-i.
Un exemplu foarte bun de la Juicy Couture , ei au folosit bloggerii influenceri pentru o campanie inainte de a da ceva ziaristilor clasici. Au avut o acoperire media mare si efectul a fost extrem de puternic….si pozitiv.
“Gamification”, nu inseamna ca daca business-ul tau este “serios” nu poti avea si asa ceva.  Poti face mecanisme simple doar prin comentarii sau prin colectare de puncte.
Dupa social media, social commerce va fi urmatorul boom, cam asta e si parerea lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook. Cu siguranta in 2012 acest domeniu va exploda.
CIMG2760
 
Cum sa cresti o pagina de la 0 la 80.000 de fani

Costin Radu
Managing Partner, The Geeks
Prezentarea aceasta ne va invata cum crestem pe Facebook, bazata pe lucruri experimentate in mai putin de 2 ani.
Trebuie sa fii fericit daca primesti multe like-uri. Desi uneori pare asa un joc un pic facut orbeste.
Like inseamna multe lucruri, ca persoana a aflat despre ce ai postat tu, ca i-a placut sau ca i-a dat  o stare buna. Un like poate aduce si un premiu.
Facebook a devenit atat de sexy, inca se uita si de alte oportunitati pe digital.
Cotinut, aplicatii, ads – acestea sunt elementele ca sa cresti pe Facebook.
Exemplu: o aplicatie facuta de Forbes, cu buget media zero. Aveai posibilitatea sa iti evaluezi in bani profilul tau de Facebook. In 2 saptamani Forbesc si-a triplat numarul de fani pe Facebook. Si te simteai bine, erai intr-un top Forbes Smile.
Un alt exemplu este cel de la asigurari Groupama, se simulau “accidente” amuzante intre useri de Facebook.
Sunt multe reguli Facebook pentru aplicatii si trebuie sa fie respectate. Pentru cei care dezvolta aceste aplicatii, inseamna multa atentie si respectare a acestor reguli. Pe cat posibil, Like nu trebuie sa fie cerut obligatoriu. La fel si fara postari automate pe wall-ul participantilor si fara obligatia de a da share. Allow nu este obligatoriu, ci doar cand ai nevoie de datele utilizatorilor de identificare.
Ca si Helen, Costin ne spune sa ne facem plan de criza. Deci crisis management e important, it is not a joke.
Aplicatiilor noi nu trebuie promovate in prima zi, se verifica astfel viralitatea aplicatiei. Insa, la cateva zile, e indicat sa promovezi.
Numarul de afisari este mai important decat numarul de fani.
Pagina de Facebook nu trebuie sa continua numai informatii despre promotii. Atunci cand nu ai promotii, fanii vor reactiona negativ.
Este bine sa incurajezi utilizatorii paginii sa posteze pe pagina, direct pe wall.
Despre publicitate pe Facebook:
- Don’t set and forget.
Asta inseamna sa urmaresti des, sa vezi cum merge pe anumite targeturi.
- sponsored stories.
- porniti aplicatiile fara social ad-uri.
- incepe campaniile cu mai mult de 5 Facebook ad-uri.
- opriti social ads daca aplicatia merge, nu are sens sa consumati bani daca treaba merge.
- e bine de testat un ad fara numele brandului.
- testati pe mai multe targeturi – you never know Smile.
De multe ori , daca nu respecti regulile aplicatiilor de pe Facebook, te poti trezi ca Facebook iti scoate automat aplicatia. S-a intamplat cu pagini care aveau zeci de mii de fani…
CIMG2763
Marketing pentru femeile active pe Facebook

Alina Floroi
Chief Research Officer, shortCUT research
Alina ne spune ca mamele noastre sunt pe Facebook. Si a mea este.
CIMG2767
230.000 de persoane sunt aceste mame de peste 45 de ani care sunt pe Facebook, acum cativa ani acesta era numarul tuturor utilizatorilor Facebook din Romania.Varsta lor medie este 53 de ani.
60% au profil umanist, au in medie 2 copii cu o varsta medie de 26 de ani.
Alina a facut un studiu online pe aceste mame. A folosit un instrument de online tracking. Si a iesit un profil, foarte simpatic.
CIMG2768
Mamele noastre erau interesate de zona de cultura, mergeau la film, citeau si cautau casetele video. Pe de alta parte, nu era libertate de exprimare. Asadar mamele noastre sunt insetate de cultura, dar discrete in comunicare. Au fost deschise sa invete sa utilizeze un calculator.
De ce au intrat ele pe Facebook?
- prieteni
- familie
- necesitate
- socializare profesionala
- curiozitate
- adoptarea noului
dar in primul rand pentru CONECTARE!
Mamele dau like paginilor unde sunt cauze, ele sunt luptatoare si raman asa.
Mamelor le place de Paula Selling sau pe Virgil Iantu. A completat bine Cristian Manafu cu faptul ca mamele dau like persoanelor publice care sunt imaginea norei ideala sau ginerelui ideal.
Mamele noastre sunt atrase de dezvoltarea personala. De spiritualitatea moderna – reiki, yoga etc pe langa religie, cultura etc.
CIMG2775
Mamele interactioneaza cu un brand daca il cunosc deja.
Mamele noastre sunt active si sunt gata sa foloseasca aplicatii.
Chiar daca e vorba de online, trebuie sa ne cunoastem targetul, imi place multe ca Alina insista pe asta. Nu e suficient sa ai doar cifre.
Join the Facebook movement. Power to the people!

Galvea Kelly
Social Media Consultant, Mercury360
Facebook is all about people.
CIMG2779
Facebook a avut cea mai uimitoare evolutie, in 9 luni a atras sute de milioane de utilizatori.
Facebook este un cuvant care vine din ce in ce mai des in toate conversatiile.
Social media se matureaza lent ca un vin de buna calitate.
Pana la urma trebuie ca si companie/brand sa iti faci o strategie, nu e suficient sa fii pe Facebook.
Nu e suficient sa ai un numar mare de fani, ci actiunile lor, daca sunt activi, daca ai feed-back din partea lor si rezultate. Trebuie sa ai o abordare structurata. Trebuie sa ai o echipa dedicata sau o agentie specializata care sa se ocupe de ce faci tu ca si brand pe Facebook si in social media.
CIMG2783
Nu mai avem de ales daca facem social media sau nu, ci cat de bine o facem.
CIMG2786
Galvea ne vorbeste despre Klout, un instrument de masurare pentru Facebook, the standard for influence.
“Create advocates” Smile
Starbucks are peste 26 milioane de fani si nu e vorba neaparat de o campanie care a facut sa se intample asta. Au carduri online de fidelitate, au jocuri, au aplicatii…de asta au atatia “avocati” si fani.
Ce fac fanii tai de pe Facebook? 53% de obicei fac recomandari…asta e cel mai important.
Ad-urile pot fi interactive, nu neaparat clasice.
 
Exemplele de la Diageo si de la Scotiabank sunt relevante pentru ceea ce poti face pe Facebook.
CIMG2806
CIMG2809
CIMG2807
Facebook arata inca o data ca nu poti face mereu acelasi lucruri si sa ai rezultate diferite, asa cum zicea si Einstein, e nesanatos. Trebuie sa schimbi lucrurile, sa le planifici, sa reiei un calendar.
CIMG2811
 
Cum abordeaza o companie prezenta pe Facebook

Marian Ignat
Director Direct Banking, Bancpost
 
Acum 10 ani existau doar niste site-uri ale bancilor cu informatii simple, date de contact, erai trimis catre o unitate bancara “sunati la…”. Nu exista nici o interactiune online intre banca si client.
Astazi internetul este un canal de distributie. Toate bancile care conteaza au cel putin un serviciu de internet banking.
Bancpost a fost pionier in ce inseamna Internet Banking prin Fastbanking.
Bancpost a ajuns la o rata mare de utilizatori de internet banking si atunci ei isi doresc sa fie mai aproape de utilizatori. Asa au ajuns sa isi faca o pagina de Facebook cu un tab dedicat Internet banking-ului.
Reteta succesului pe Facebook

Adriana Nestoriuc
Group Brand Manager CSD, PepsiCo Romania
Pepsi Romania a lansat proiectul Refresh catre toti tinerii, au fost provocati sa vina cu idei despre cum ar face ei altfel diverse lucruri. Cea mai buna idee urma sa fie premiata.
CIMG2816
Foarte simpatic filmuletul lansat in online cu un tanar care vrea sa schimbe cat mai multe in viata la oras folosind o telecomanda.

Adriana a povestit tot mecanismul, ce este de retinut este faptul ca oamenii au fost provocati sa aibe idei de schimbare si mai ales aplicabile pentru spatiul urban. Pepsi a targetat si 400 de oameni creativi carora le-au scris direct despre campanie.
Bineinteles campania a avut un suport puternic pe ATL.
Juriul a avut o componenta “pe spranceana”-  Cabral, Dobro si Bazavan. Numele acestea vorbesc singure, sunt deja branduri, as completa eu. E mai mult decat “pe spranceana”.
Rezultat: 611 idei amazing.
CIMG2824
Castigator: Turnul Nostru ( Iasi)
Alte detalii despre aplicatie:
- 7754 de comentarii
- peste 70.000 care s-au inscris pe aplicatie
- 82.000 shares sau likes sau actions
- s-au adaugat 40.000 de fani !
 
Cum realizezi o campanie pe Facebook

Manuela Ponomarenco
Senior Account Manager, Metromind

Alex Nicolescu
Project Manager, Metromind

Gabi Nistoran
SM & SEM Analyst , Metromind
 
Prezentarea are ca scop sa ne spuna ce se intampla in spatele unei campanii pe Facebook.
CIMG2827
Ce face account-ul?
El trebuie sa plece de la asteptarile clientului. Sunt cazuri cand clientul nu stie ce rezultate ar vrea sau ar putea obtine.
Strategia nu este mereu identica cu ideea, poate fi geneza ideii. Trebuie sa ai un workflow sanatos.
Facebook a devenit un promised land. Dar trebuie luat in calcul ca si Facebook pune limitari, mai ales ca face schimbari zi de zi.
Ce face un project manager?
Ideile din brainstorming sunt puse in documente cu specificatii ca sa poti face niste scenarii ale userului.
Pentru a dezvolta o aplicatie se foloseste wireframe-ul.
Facebook-ul pune multe limitari celor care creeaza aplicatii.
Urmeaza partea de testare.
O parte importanta este fraudarea aplicatiilor si acest lucru trebuie prevenit.
Asta inseamna ca agentia si clientul trebuie sa poata sa reactioneze imediat, respectand regulile concursului.
Marketer-ul saupartea de promovare
Tot ce inseamna Facebook ads a evoluat puternic, reclamele devin tot mai sociale. Reclamele pot implica mai multi fanii .
Optiunile de targetare sunt din ce in ce mai multe si asta ajuta foarte mult pe oricine isi fixeaza clar un public tinta.
Evaluarea sau optimizarea campaniei – Facebook ne da indicatori care ne pot ajuta in acest sens, exemplu: rata de click, rata de conversie etc.
Facebook analytics – nu inseamna ca daca le si setezi, ai si partea de analiza. E important sa ai oameni care sa le foloseasca, e mai important decat sa dai banii pe tool-uri scumpe.
Instrumente: Facebook Insights, SocialBakers, Google Analytics.
Engagement-ul si comentariile arata ca exista deja o comunitate, dar este foarte important ca fanii tai sa dea mai departe.
Metromind este reseller pentru SocialBakers in Romania.
 
Utilizarea aplicatiilor pe Facebook

Alexandru Negrea
Social Media Manager, BCR
Alex ne spune ca ne va vorbi mai multe despre landing pages.
Pagina de Facebook clar trebuie sa livreze rezultate care sa fie legate de vanzari. Numarul de fani nu conteaza deloc daca cu acei fani nu fac nimic.
CIMG2828
Coca Cola a fost data exemplu de Facebook ca idee de pagina cu aplicatii.
Daca ceri un like, trebuie sa dai un castig celui care va da like.
Exemplul Honda este dat de Alex ca fiind preferatul lui.
Alex ne spune si ca daca dai like la prea multe pagini, nu mai poti deveni fan al vreunei pagini. Chiar daca dai unlike….nu iti ramane deschisa posibilitatea sa dai like altor pagini.
Mercedes Benz foloseste landing page-ul ca sa creeze trafic pe site-ul lor. Din landing page se trece direct pe site-ul lor.
Landing page-ul este folosit mereu si pentru concursuri si deja se face abuz de acest lucru.
Nu exista inca o componenta educationala pe Facebook – sunt foarte de acord cu asta!!
CIMG2835
Strategia de continut pe Facebook

Cristian Pantazi
Director de Creatie, Kaleidoscope
Cristian ne va spune niste povesti despre branduri, cel putin asa ne promite Smile.
Fanii nu vor deveni o comunitate daca nu interactioneaza, daca nu sunt aliati la o poveste despre care ei sa vorbeasca.
Trebuie sa ai un “social object” despre care oamenii vor sa vorbeasca etc, sa dea mai departe.
Trebuie sa incepi sa raspunzi si sa monitorizezi:
- gradul de entertainment
- gradul de engagement
- gradul de relevance.
Butonul Like este cam abuzat in ultima vreme si nu mai este relevant sa tot dai like.
Este foarte important sa faci research inainte!!! – Da, da, da, sunt de acord 200%.
Trebuie sa ai un fir narativ – tone of voice, call to action etc.
De setat milestones e o necesitate – oamenii trebuie sa fie obisnuiti cu ceva si atunci cand spui. Exemplu Skittles: dilema zilei – in ziua de joi.
Ca peste tot sa ai niste KPI-s. Trebuie sa stii ce vrei de la pagina ta si ce urmaresti.
Din nou despre managementul crizei – treaba asta se repeta, deci criza poate veni si pe Facebook. Trebuie sa fii pregatit pentru un fan nefericit, care injura pe pagina ta. Nu e suficient sa ii stergi postarea…vor aparea cei care il sustin.
Trebuie sa ai un promo strategy pe minim un an, nu concursuri de la luna la luna. Si fiecare actiune trebuie sa aibe un scop clar.
Si acum e in toi o sesiune interesanta de intrebari si raspunsuri.
O intrebare super, legata de landing pages pentru B2B. E inca un subiect complicat.
Alta super intrebare legata de managementul crizei, cum se face un plan pentru asa ceva. Pentru asta trebuie sa ai si un community manager foarte bun.
Inca cateva detalii despre Skittles, un brand aparte , dar si foarte iubit in comunitatea sa, unde asteptarile sunt foarte sus. Nu poti sa dezamagesti pe cei din comunitate.
Pentru o pagina concluziile sunt ca trebuie sa ai om dedicat de social media, tot ai nevoie si de agentie, insa decizia ta trebuie sa fie clara cine si cum se ocupa de pagina.
Multe branduri inca se tem sa intre in social media, exista multe riscuri, dar daca aplica regulile clare si daca isi planifica bine actiunile de pe pagina, totul nu poate decat sa aduca value.
CIMG2840
 
Cum atragi mai multi fani pe pagina de Facebook

Costin Cocioaba
Managing Director, Bakers Digital Communication
Cu doua pisici pe fundal, Costin ne spune sa ne intoarcem la lucrurile elementare.
Toata lumea se arunca in tactici si uita de concept..si continuam cu inca o pisicuta simpatica. Deci aplici, inveti si te adaptezi. Orice strategie nu trebuie sa dureze mai mult de  3 luni .
Sa ajuti fanii sa te promoveze, o alta regula .
Pe Facebook sunt inca oameni care nu stiu ce inseamna share, like si alte lucruri.
Este important sa te joci cu fanii tai. Si inca o pisica Smile.
Jocurile costa mai mult, dar rezultatele sunt mereu spectaculoase. Exemplul dat de Costin e un concurs gen “vrei sa fii milionar” si care implica cu adevarat userii. La inceput erau cam 100 si ceva de participanti,ieri a trecut de 400.
Recompenseaza-ti fanii! nu doar cu premii, poti sa le faci si alte surprize. Surprinzator lumea reactioneaza la lucruri foarte simple.
Ok, insa pana cand? si avem pisica Cleopatra care casca de somn sau plictiseala. Sunt peste 15.000 de pagini romanesti de Facebook active. Si milioane de utilizatori.
 
 
Campanii eficiente cu Facebook Ads

Cristina Apostolescu
Interaction Planner, MEC
Cum luam decizia sa ne promovam pe Facebook? – atunci cand targetul de comunicare al bandului se suprapune cu audienta de Facebook, cand ne dorim expunere suplimentara, cand hotaram sa tinem pasul cu competitia…
Cateva instrumente de research:
- socialbakers
- facebrands.ro
- TNS digital life
Conceptul de paid-owned-earned.
Ce este cu adevarat owned? poza de profil, taburile, info box, taburile.
Ce este paid? – ad, homepage ad si ad space unit
Putem avea FB ads, events ad si sponsored stories.
CPM – cost per mie – asta ne ajuta sa ne gandim bugetul atunci cand vrem sa facem notorietate.
CPC – cost per click – ne ajuta la bugetul unei campanii prin care vrem sa adunam fani.
Cu cat folosim mai multe variante de targetare, cu atat mai mult avem sansa sa ajunga la noi o audienta relevanta.
Cum targetam?
- precise interests
- broad category interests
Elementele din ad trebuie innoite la 2 saptamani, altfel nu mai au succes. Scade rata de raspuns pe baner.
Raportare:
- advertising performance
- responder demographic
-Earned media – se vede tot ce intampla ca si comentarii, likes etc.
Cristina ne da si o lista de linkuri utile de folosit de pe Facebook. Vor aparea atunci cand voi publica prezentarile.
 
Aspecte legale in comunicarea pe Facebook

Ana-Maria Baciu
Partener coordonator al practicii de proprietate intelectuala, NNDKP
Cea mai mare minciuna: I have read and agree to the terms of use.
Exista o pagina de Principles pe Facebook, incepand de la libertatea si de a sharui si pana la egalitatea userilor. In total sunt 10 si chiar e bine sa le citim.
…si Facebook este o singura lume.
Continutul si informatiile postate de Facebook apartin utilizatorului…dar si Facebook poate folosi acele informatii gratis.
Ceva ce m-a pus pe ganduri: Utilizatorii trebuie sa aiba mai mult de 13 ani.
Sunt foarte multi reguli pe care cu siguranta multi utilizatori nu le cunosc.
Cam toate regulile sunt de bun simt si logice.
Butonul de Like nu este inca inregistrat, Smile
Logo Facebook nu este voie sa il folosesti nicaieri. E o regula simpla si clara, in schimb pentru semnul F sunt permise niste modalitati de folosire.
Nu vom gasi niciodata obiecte gen sepci, cani cu insemnele Facebook pentru ca ei nu acorda aceasta licenta catre nimeni.
Exista si o pagina de Brand Permissions a lui Facebook si este bine sa o citim atunci cand avem multe activitati legate de Facebook.
Masurarea rezultatelor pe Facebook

Ionut Oprea
General Manager, StandOut
Facebrands.ro – este o referinta pentru paginile de Facebook si este un instrument creat de Ionut si colaboratorii sai.
Nu e mereu posibil sa ai numai obiective de vanzari, dar poti avea obiective media, in Facebook – reach, impresii, asociere.
Facebook insights nu iti permite sa te compari cu ceilalti din aceeasi categorie cu tine. Dar prin Facebrands.ro poti vedea indicatori mult mai aproape de marketing.
Poti face si un benchmarking al activitatilor si sa vezi ce au publicat celelalte pagini din categorie si eventual ce sa faci si tu pentru pagina ta, vezi care sunt cele mai engaging elemente din categoria ta.
Poti vedea cote de engaged users.


Masurarea ideala se face permanent, inainte si dupa campanii proprii sau masuram concurenta cand face campanii si periodic pentru inspiratie.
Serviciu lansat azi: alerte cu performanta paginilor proprii sau concurente si activitatile curente ale concurentei pe Facebook. Super! Smile
 
Si conferinta s-a incheiat Smile.
 
Multumim, Evensys!