Despre Facebook numai la Social Networks Strategy, pe 29 noiembrie, la Crowne Plaza - organizator: Evensys

21:15:00 0 Comments A+ a-

Facebook...cand am auzit prima data cuvantul intr-o conversatie de open space, am crezut ca e un site numai de poze, mai mult pentru a te face cunoscut cat de fotogenic esti. Traducerea cuvantului s-a si instalat in mintea mea " o carte cu fete"...sau "un album de portrete". Pana la urma poate fi vazut Facebook si asa.
Eu nu sunt de acord cu ce se spune ca socializarea online nu este sanatoasa, nu este naturala si tot asa. E o socializare adaptata la vremea de acum. Hai sa fim seriosi ..si telefonul a fost considerat acum multa vreme ca ceva anormal si putin diabolic chiar. Strabunicii mei considerau si televizorul ca fiind ceva necurat.
Online-ul face parte acum din viata noastra si ne-am facut-o cu mana noastra dezvoltand atat de mult tehnologia asa ca nu e cazul sa spunem ceva de rau despre Facebook.
Pe Facebook eu am avut ocazia sa cunosc oameni publici , institutii sau companii despre care nu stiam multe lucruri bune si acum ma bucur ca le-am aflat. Pe Facebook am aflat ca Nuami Dinescu gateste atat de bine, ca Brianna Caradja este o persoana super simpatica si vesela, ca Lucian Mandruta scrie si poezie, ca Oana Roman scrie atat de frumos despre iubire si trairile ei, ca Velpitar are un proiect umanitar online Imparte.ro, ca Evensys are multe evenimente dedicate on-line-ului, ca unii oameni pe care ii cunosc au pasiuni de care habar nu aveam. Pe Facebook am si scris ceva cred ca a doua zi dupa ce l-am nascut pe Mihai... trebuia sa spun lumii intregi ce fericita sunt si sa transmit o unda de bine catre toata lumea.

Evensys dedica Facebook-ului un eveniment de o zi si se anunta o zi captivanta.

Va citez din comunicatul de presa primit zilele acestea:

Facebook conduce detasat in randul retelelor sociale din Romania, patru din cinci persoane utilizand Facebook ca retea principala de socializare. Daca in noiembrie 2010 numarul de utilizatori in Romania era de 1,8 milioane, in momentul de fata numarul acestora a ajuns la peste 3,8 milioane, inregistrand astfel o crestere spectaculoasa comparativ cu evolutia celorlalte retele sociale.

Urmarind aceste trend ascendent al Facebook, Evensys organizeaza Social Networks Strategy, 29 noiembrie, Crowne Plaza Hotel,  eveniment dedicat exclusiv marketingului si comunicarii pe reteaua de socializare numarul 1, ce doreste sa vina in intampinarea cerintelor ridicate de utilizarea din ce in ce mai intensa a acesteia.

Social Networks Strategy se va bucura de prezenta a doi invitati internationali de exceptie.

Helen McGee, Head of social - OMD International, digital creative si marketer cu peste 12 ani de experienta multinationala in dezvoltarea de solutii strategice si inovative va participa in cadrul editiei de anul acesta. Ea a lucrat in campanii la nivel mondial, iar implicarea ei in social media a inceput odata cu activitatea derulata la Myspace. In plus, a dezvoltat comunitati, evenimente si experiente pentru branduri precum Coca-Cola, Apple si Nestle.

De asemnea, la eveniment va fi prezenta Galvea Kelly, Social Media Consultant, Mercury 360, membru fondator si CEO al Brand Nua, agentie  de social media si digital video din Irlanda, Galvea Kelly lucreaza cu numeroase companii din Irlanda, UK, Franta, Germania, Statele Unite si mai nou si din Romania. Printre clientii săi se numără Unilever, Toni and Guy, Electric Picnic, Berlin Festival, Kinetica Sports, Prosperity, IRFU Charitable Trust.
Participantii la eveniment vor primi un eBook gratuit care concentreaza intr-un singur loc 300 de informatii, date esentiale, instrumente potrivite, solutii si sfaturi necesare utilizarii cu succes a platformei Facebook pentru a comunica eficient. Ghidul cuprinde informatii utile si punctuale despre cum poate fi utilizata reteaua pentru a promova mesajele si a gestiona o campanie eficienta.

Voi fi blogger oficial la acest eveniment, va fi cam greu sa fac si live blogging sa fiu si atenta la tot ce se intampla acolo, dar o sa cititi macar pe Twitter sau normal pe Facebook lucrurile care vor ridica semne de exclamare in mintea mea.

Va rog sa intrati si pe pagina dedicata acestui eveniment pentru a vedea si cine vor fi speakerii si la fel detaliile necesare pentru cine mai doreste sa fie acolo.

Ne vedem la Social Networks Strategy! si sigur revin cu o poveste dupa eveniment.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu BancPost si Pepsi si este sustinut de Xplain