Povestea acestui blog

13:47:00 0 Comments A+ a-

De blogging m-am apucat la un moment dat din comoditate, era mai greu sa scriu pe hartie , presupunea sa imi caut ceva de scris, sa imi gasesc o pozitie comoda, in fine. Parea mult mai usor sa ma asez la tastatura si sa scriu, mai ales ca tastez destul de repede in acelasi ritm in care imi vin si ideile, scrisul pe calculator e citet, foarte citet, mai rau e cu diacriticele din limba romana ca necesita mai mult efort sa le pun....de asta nici nu le folosesc.
Am tot facut bloguri si blogulete, ba cu vreo doua poezioare, ba cu povesti, ba cu texte mai poetice pe care numai eu le intelegeam. Pana cand m-am gandit ca ar fi bine sa pun toate gandurile acestea intr-o ordine. Asa a aparut Ladybook, recunosc, dupa ce am descoperit Facebook. Ideea de "book", care pe mine ma duce direct la sensul de "carte", mi se potrivea foarte bine. Si apoi doream sa scriu legat mai mult de teme "feminine", adica frumusete, cumparaturi, evenimente, diverse vizite in locuri care imi placeau.
Vorbind de cumparaturi, brusc ajungeam in zona mea profesionala si cand deja schitasem primele articole legate de retail, mi-am dat seama ca ar trebui sa le strang intr-un loc si...asa a aparut Retailbook . Voiam sa pun la un loc tot ce credeam eu ca este interesant in acest domeniu, tot ce eu am cautat si am gasit un pic mai greu, sa le am acolo ca intr-un carnetel...dar intr-un carnetel deschis, nu prea cred ca adevaratele secrete ale meseriei ti le poate fura cineva si intotdeauna am fost pentru a transmite si a lasa public ceea ce nu e consemnat clar ca si confidential.
Si Babybook....ideea mi-a venit dupa ce a aparut in viata mea minunea mica cu ochii mari. Aici sunt foarte sigura ca imi va fi mie de folos informatia sau altor mamici in devenire.

Si acum cu http://www.anamariatatucu.com/ am reunit tot, pe pagina principala vedeti simplu cele 3 butoane cu trimitere catre fiecare blog tematic. Insa si aici voi scrie ..dar fara o tema anume, doar ganduri, poate versuri, povesti, memorii, amintiri din trecut si din viitor.