Quickmobile.ro - a fost o campanie frumoasa

18:27:00 1 Comments A+ a-

Mai sunt cateva ore si campania Quickmobile.ro este gata. Am simtit aceasta campanie ca si o competitie stransa....acel laptop de la premiul I este asteptat prin multe case de bloggeri.

Ma uitam ce au scris si unii dintre ei...poate nu am cautat eu prea bine, dar iar am senzatia ca majoritatea participantilor sunt baieti. Eu insa pot spune ca impreuna cu Mihai ( baietelul meu de 9 luni) am facut o echipa si o sa facem in continuare la orice campanie BlogalInitiative.

Stiu ca ma repet, dar chiar apreciez efortul celor de la Quickmobile.ro, stiu ca e cineva acolo pe la marketing sau vanzari care a avut dureri de cap in perioada pregatirii de campanie, stiu ca e cineva la financiar la ei care inca nu e dumirit pe ce buget trece premiile si cum le scoate din stoc, stiu ca e cineva visator acolo in echipa care vede deja o campanie care sa faca tastaturile bloggerilor sa ia foc un pic si care deja pune pe hartie un alt proiect. In noaptea asta insa toti vor adormi cu un gand , maine e luni si o sa trebuiasca sa citim tot ce s-a scris in campanie si sa alegem ce e mai bun. Chinezu o sa isi faca un mot in frunte sa vada bine toate textele, o sa se mai enerveze cand gaseste dezacorduri sau abureli pe gard de blog....noi, bloggerii o sa stam maine pe twitter si tot o sa facem pronosticuri cine ia laptopul.

So...asta a fost.
In campania aceasta am lucrat impreuna cu Mihai, puiul meu mic, cine stie pe vremea lui ce antichitate va fi considerat blogul lui maica-sa....

1 comments:

Write comments
Refuzake
AUTHOR
27 august 2011 la 11:52 delete

Antichitate sau nu, blogul mereu înseamnă ceva special.

Reply
avatar