Alexandra Milea, o mama ce are nevoie de ajutor

16:54:00 0 Comments A+ a-

Zilele trecute am primit un nou strigat de ajutor, prin asociatia Mame pentru mame care a aflat despre cazul Alexandrei. Asociatia Mame pentru mame nu are cadru legal pentru ajutoare umanitare, insa ajuta mamele cu consiliere, cu sustinerea unor proiecte de lege si face campanii de informare pentru mame. Spun detaliile acestea ca toata lumea sa inteleaga ca nu orice organizatie poate face orice si in nici un caz minuni , dar sa le multumim ca exista. Sunt oameni care in mod voluntar fac lucruri bune si asta e ceva.

Mesajul despre care spuneam ca a ajuns la mine este de la Milea Alexandra. Are 23 de ani, un baietel de 11 luni si este insarcinata cu cel de-al doilea copil care se va naste in decembrie. Sta intr-o casa fara apa curenta si traieste din alocatia copilului plus ce munceste cu ziua sotul ei. Si sotul ei este bolnav, de asta nu si-a putut gasi un loc de munca stabil , insa este dispus sa munceasca orice gaseste, asadar si aici daca sunt ceva posibilitati, puteti sa ii dati un mesaj Alexandrei.

Alexandra a trecut prin multe greutati si face orice pentru binele copiilor ei. Sunt zile in care nu are la propriu ce sa manance, are noroc cu vecini buni care o mai ajuta si cu acces la internet de unde Alexandra incearca sa ia legatura cu diverse organizatii care ar putea sa o ajute. Adresa ei de mail este milea.alexandra@yahoo.com.

Adresa Alexandrei este: Str.Grigore Iancu;Nr.18;Sector 3;Bucuresti si va dati seama singuri ca nevoile ei sunt multiple, de la bani pana la mancare si haine pentru copii. Ar avea nevoie si de un carucior de copil de orice fel si in orice forma. Oficiul postal 70 este aproape de ea, primeste avizele in posta daca ii trimiteti colet sau mandat, asa ca puteti folosi aceasta cale de a o ajuta.
Telefonul ei este: 0727.369.926

Vorbind cu ea la telefon astazi, mi-a spus ca cel mai urgent pentru ea e sa primeasca niste lapte praf pentru baietelul de 11 luni, Nan sau Milupa, l-a alaptat pana la 9 luni, insa acum ii da lapte normal de vaca si deja nu mai ia in greutate.

Acestea sunt datele de baza, incercati sa cititi printre randuri , e vorba din nou despre copii care nu au ce sa manance, asta mi se pare inacceptabil in vremurile de astazi cand spunem ca suntem o societate moderna si civilizata…..Multe fundatii au refuzat-o pe Alexandra pe motiv ca ea totusi nu e mama singura si ca sunt enorm de multe cazuri mai urgente decat al ei. Judecati singuri.

Pun si cateva poze cu ea si cu baietelul ei.