Spre final de campanie Quickmobile

11:46:00 0 Comments A+ a-

Mai sunt mai putin de 48 de ore si campania Quickmobile.ro se va inchide pentru bloggeri si va veni randul juriului sa aleaga castigatorii.

A fost o campanie frumoasa pentru mine in primul rand pentru ca mi-a adus aminte de momente atat de frumoase din perioada cand il asteptam pe Mihai sa vina pe lume si apoi am putut impartasi jocurile lui Mihai cu "tehnologia" de prin casa.

In al doilea rand, mi-a parut bine ca in sfarsit un retailer, chiar si online, se lanseaza intr-o astfel de campanie. Stiu ce inseamna sa iti rupi din buget ca sa te risti in ceva ce nu a mai facut nimeni inaintea ta, sa dai niste premii care pana la urma ti le scazi din stoc pe vanzare zero si apoi sa trebuiasca chiar sa urmaresti ce se intampla si sa fii pregatit la orice iti va scoate aceasta campanie.

Quickmobile.ro vinde tehnologie de ultima ora, e un magazin online cu cota de piata in crestere si ....desi are are acest profil, este friendly si pentru cumparatoare, adica pentru doamne, nu doar pentru domni, care pun pariu ca sunt peste 75% din cumparatori. Imi place la nebunie ca au produse Hello Kitty..da, stiu ca am 34 de ani, dar tot o sa imi iau geanta de laptop Hello Kitty, dupa ce imi soseste laptopul acasa . Cum care laptop? cel care e premiul I la aceasta campanie. Un laptop Samsung facut parca pentru mine, mama si blogger, imi voi putea lua "biroul" dupa mine si in parc si oriunde va dori Mihai sa mergem sa ne jucam.

Vreau insa ca voi sa va concentrati si pe celelalte premii:
- un Kodak mini recorder  , care este si rezistent la apa, deci il puteti lua si la mare si in jacuzzi...asta e un device bun pentru cine e calator si vrea sa pastreze proaspete idei si imagini;
- un hard extern Seagate Freeagent, are 320 GB, este compatibil cu MAC si PC, e un lucru de baza pentru oricine care are treaba pe un calculator sau un laptop. E un suport super bun de stocare si usor de luat la tine oriunde te duci.

Hm, nu sunt mentiuni , ca asa ne-am obisnuit, dupa premii sa fie mentiuni. Ei uite nu, ori esti in primii 3, ori nu . Dar nu te opreste nimeni sa mai incerci la alte campanii fie ale lui Quickmobile.ro , fie ale lui BlogalInitiative, sunt sigura ca vor mai fi.

Quick, quick, adica haideti repejor si mai scrieti ceva....ca acusi campanie Quickmobile.ro e gata!