Quickmobile.ro – mummy is blogging!

20:37:00 5 Comments A+ a-

Am inceput sa ma ocup serios de blogging din momentul in care devenise cert si evident ca voi fi mama. In momentul ala mi-am dat seama ca tot ce imi doresc din suflet ia forma si aveam deja o forma in crestere cand deja ma familiarizam cu ideea de blogger, dar si cu tot ce inseamna tehnica de suport. Bine….sunt si raman o atehnica, dar…cand pui mana pe niste lucruri care te ajuta la propriu, iti dai seama ca e ceva bun si fara sa fii specialist in gadgeturi.

Imi pare bine ca quickmobile.ro si Blogal Initiative au dat startul la acest nou concurs, inca nu gaseam ocazia sa spun ce inseamna pentru o mama in devenire si apoi pentru o mama in premiera sa aibe tehnica practica si la indemana ca sa isi mentina pasiunea pentru blogging. Sunt un blogger care am scris articole intre scutece si biberoane si care astazi cand bebe are 8 luni, stau la calculator cu cel mic langa mine cu tastatura lui….bineinteles tastatura lui nu e conectata la nimic .
Obiectul care va ramane mereu aproape de mine la propriu si la figurat este telefonul meu Nokia E52 , il regasiti pe quickmobile.ro dand click aici http://www.quickmobile.ro/cauta?keyword=nokia+E52&Cauta.x=68&Cauta.y=11 .

Nu sunt capabila sa va dau detalii tehnice, dar va pot spune ca acest telefon se manuieste foarte usor, tine mult si pur si simplu e simpatic. El este si acum primul meu instrument pentru legatura cu spatiul online.
Cand am ramas insarcinata, voiam un telefon pe care sa ma pot baza, sa pot suna fara grija ca telefonul o sa se descarce cand mi-e lumea mai draga, mai ales ca atunci cand esti gravida, vorbesti mai mult. Voiam un telefon de pe care sa pot intra pe net si folosind retelele wifi pe care le gaseam in diverse locuri si sa imi mai updatez status-ul pe Facebook spunand in ce saptamana mai sunt si ce progrese face bebe in burta mea, sa vad ce mai face blogul meu si twitter-ul. Aici sunt in prima mea poza de gravida vorbind la telefonul despre care va spuneam.

Si lunile au trecut, burtica mea a crescut, bloggurile au crescut..si tot asa.
Pana cand a aparut bebe si prima poza a fost facuta cu un blackberry, mai exact pe quickmobile.ro il gasiti aici:
si apoi poza s-a transferat prin Bluetooth tot pe Nokia cel dragut al meu. Ce simplu a fost!

Era usor sa imi verific blogul din cand in cand, sa vad daca a mai comentat cineva ceva . Am avut acest telefon langa mine si la terapie intensiva dupa cezariana si incercam sa prind acolo un wireless….dar nu am avut bafta. Insa stand acolo cu telefonul in mana si asteptand sa imi treaca anestezia mi-a venit ideea blogului meu Babybook, al doilea blog dupa Ladybook.

Simplu si in cateva cuvinte, acest telefon e un mic univers usor de purtat, de manevrat si in acelasi timp si solid. Pentru un blogger care schimba scutece, alapteaza, aranjeaza jucarii si paseaza fructe…este ideal.

Esti mami si esti si bloggerita?? eu zic sa te duci pe blogalinitiative.ro si apoi si pe quickmobile.ro si sa vezi cum sta treaba sa iei niste premii care o sa te ajute sa iti vezi si mai usor si de blogareala si de stat cu bebe.

Bafta!

5 comments

Write comments
25 iulie 2011 la 22:04 delete

eu cu Nokia si o sa vedeti acusi cum se joaca Mihai cu un HTC...pai la 8 luni, ce telefon ar putea avea??

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
28 iulie 2011 la 12:37 delete

cand mai ai timp si de blog daca esti mama ?

Reply
avatar
28 iulie 2011 la 12:57 delete

mai greu, dar se gaseste...copiii mai si dorm in timpul zilei sau se joaca uneori asa mai cumintei si pot sa stau cu mainile pe tastatura si cu ochii la el :)...si din cand in cand pe monitor

Reply
avatar
7 august 2011 la 12:06 delete

Cei de la quickmobile.ro sunt sau nu seriosi?
Am luat un telefon de la ei. Acasa am constatat ca desi e un telefon scump nu are meniu in limba romana (era un telefon facut pentru Africa!). L-am dus la service-ul lor ca sa imi puna meniul in romana. Dupa ce am vazut ca dureaza cam mult instalarea softului cu meniurile in limba romana le-am comunicat ca doresc sa le returnez telefonul, asa cum prevede legea.
Surpriza insa: dupa ce a stat in service la ei 2 saptamani mi-au comunicat ca telefonul este zgariat si nu imi pot returna banii. Cand l-am predat era in perfecta stare (doar am procesul verbal de predare). I-am dat in judecata si acum astept sa decida instanta!. Asa ca: ATENTIE DACA CUMPARATI DE LA QUICKMOBILE ! Sper sa nu ajungeti si voi in instanta pentru a va recupera banii !

Reply
avatar
7 august 2011 la 18:13 delete

Ceea ce spui tu e posibil sa fie adevarat, se mai intampla si la case mai mari, uneori oamenii pe care ii ai pe customers services nu sunt cei mai buni si iti pot crea probleme cu clientii. Eu am patit lucruri neplacute tot asa cu branduri de renume, insa in anumite cazuri am inteles ca asa a fost sa fie. Daca tu i-ai dat in judecata si vei obtine o decizie ...cu atat mai bine, e drept ca ai pierdut timp si bani. Insa asta nu inseamna ca tot ce fac ei e rau. Exemple ca cel dat de tine am si eu multe, cu toate acestea nu pot spune ca nu am mai apelat la companiile respective . Au fost si cazuri cand am fost foarte multumita.

Reply
avatar