Ce se face cu un HTC Desire

11:21:00 0 Comments A+ a-

Va intrebati ce se mai poate face cu un HTC Desire?

Hai sa va provoc? e un telefon simpatic, se simte bine la mana, are multe optiuni, te imbie direct sa il iei si sa il folosesti.

Si stiti care este cel mai tanar utilizator de HTC Desire ?

Vi-l prezint : Mihai, 8 luni, pasionat de tehnica de mic, insa dupa ce a descoperit HTC Desire, e cam greu sa ii amintesc ca mama lui ramane pasionata tot de Nokia E52 .



Pozele mi-au iesit tremurate.....ca na...sa lasi asa bunatate de telefon in mana lui Mihai care e foarte mesterica.....eram cam emotionata.
Ambele telefoane sunt pe Quickmobile.ro .

Ambele telefoane sunt recomandate pentru mamicile blogger si nu numai.
Nokia E52 e pentru cand esti in actiuni ce necesita multa miscare ( faci lapte, piure de fructe, impingi caruciorul) si riscul de a scapa telefonul pe jos in timp ce tastezi ceva pe twitter e  foarte mare .
 HTC Desire este pentru cand lasi pe bebe cu babysitter acasa si te duci la o conferinta sau la vreun eveniment  eventual organizate de BlogalInitiative si trebuie sa poti posta pe blog, sta pe facebook si sa si suni acasa din cand in cand.

Eu va mai spun atat, luati o pauza si intrati pe BlogalInitiative sa vedeti ce campanie faina au cu quickmobile.ro, sa nu ziceti ca nu v-am anuntat.