Quickmobile - simplu si la obiect

12:55:00 0 Comments A+ a-

Dupa #refinantare cu BCR, nu ma asteptam sa vina BlogalInitiative cu ceva asa de motivant iar.
Premiile de la BCR sclipeau frumos, dar premiul I de la campania cu Quickmobile.ro este exact ce am nevoie acum si vorba aia....nu-i da romanului Mercedes daca nu are garaj pentru el, ci da-i o masina practica si usor de reparat sa isi faca el treburile lui prin targ si o sa te pomeneasca mereu.

Cam asa am patit eu, imi sunau bine cei 1500 de euro de la BCR, dar laptopul ce se da premiul I la campania asta o sa ma ajute sa fac mai mult de 1500 de euro si chiar am nevoie de el. So, mamici bloggerite -  si nu numai - sustineti-ma si hai sa facem mediu competitiv pentru acest concurs.

Bine, ei au acum la campanie 3 premii:

 Premiul I – laptop Samsung Chromebook
Premiul II – Kodak Mini Camcorder
Premiul III – HDD extern Seagate

Eu vreau primul premiu si sper sa il doriti si voi daca sunteti bloggeri in curs de afirmare.
E un laptop usor, se poate lua oriunde, are wireless, webcam, microfon, tastatura se simte bine la degete ( pentru cine scrie mult si repede, intelege ce si cum), rezista multicel nebagat in priza si arata si un pic profi asa....zic asta gandindu-ma la caricatura de laptop pe care o am eu pentru deplasari, care e roz si nu prea se mai potriveste cu noua mea postura..mama de baietel voinicel si mesterica si sa am laptop roz???? Nu se mai poate asa, il vreau pe asta. Plus ca noi toti in familie suntem fani Samsung , mai avem lucruri de la ei si suntem foarte mulumiti...chiar si Mihai.


Quickmobile.ro trebuie sa fie o firma tare de treaba daca face asa campanie si am eu un feeling ca nu e ultima.
Am mai participat candva la un concurs sponsorizat tot de ei, dar atunci eram un blogger cam mititel la scris, insa mare la tinuta offline ca eram cred prin luna a 6-a de sarcina daca tin bine minte.

Simplu si la obiect Quickmobile.ro isi fac si business-ul, dar fac si chestii cu adevarat creative si motivante pentru zona online,  nu fac doar marketing de ala prafuit de face tot poporul .

Bafta Quickmobile.ro la vanzari si ....mie si bloggerilor bafta la concurs! :)