BCR iti refinanteaza creditele si revitalizeaza si blogosfera!

15:06:00 12 Comments A+ a-



Blogal Initiative http://blogalinitiative.ro/ si colosul bancar BCR ne dau de treaba noua bloggerilor ,  da, pe deasupra poate fi o treaba platita foarte bine daca ne gandim numai la marele premiu de 1500 de euro..mai sunt si alte premii, va las sa le descoperiti singuri. Si nu e premiere bazata pe “like”-uri, ci pe ceea ce faci tu concret sa iti sustii ceea ce ai scris…deci it’s blogging time!

Si avem si o tema  cam dificila daca e sa ne uitam la stiri si la alinierea planetelor, dar simpla daca luam subiectul ca atare si il gandim la rece.
Care e cea mai mare problema a acestei perioade? Banii – dar culmea e problema eterna de cand au fost inventati.
Toti romanii sufera ca nu au suficienti bani,dar cam jumatate din ei au cel putin un credit, cat de mic,daca nu la banca ,ceva imprumut la vreun CAR.
Toti romanii care au credit au o singura dorinta: sa scape de credit mai repede si mai ieftin.
Toti romanii care scapa de un credit….mai fac inca unul cel putin pana la sfarsitul vietii, desi se jura ca nu isi vor mai face un credit la banca in viata lor. Pai de ce nu?
Si atunci dupa finantare ce vine?.....Refinantarea,pai ce altceva? Cum se spune,cui pe cui scoate.
Cei de la BCR vin cu niste propuneri pe care le consider ok si transparente. Nu ii plac nimanui prezentarile alea lungi si complicate cu termeni bancari atat de nefiresti si care suna grav si atunci o sa va fac  eu un rezumat cu recomandarea ferma de a asculta si detaliile alea greoaie direct de la un consilier BCR atunci cand o sa va hotarati sa semnati un credit de refinantare.

DE CE REFINANTARE? Pentru ca ai facut candva un credit si te-ai cam precipitat in asa fel incat azi cand vine ziua de rata, faimoasa zi de rata, ai senzatia ca dintr-odata esti alergic la cifre.
CUM ? pai te duci frumos la BCR,la orice filiala ca au destule, si spui frumos la nenea sau la tanti de acolo ca vrei o refinantare si sa ai pregatita si lista cu ce credite ai, unde si detalii la fiecare credit.
DE CE LA BCR? Da, buna intrebare, mai au si altii credite de refinantare, insa BCR iti acopera si taxele notariale in cazul ca ai credit ipotecar si iti muti ipoteca de la banca X la BCR.  Si mai fac chestii moka- gen comision de analiza credit, asigurare imobil la anumite credite, mai au o promotie cu premii etc. Si in plus , crezi ca scriam despre ei daca nu credeam ca merita macar un pic? Chiar si pentru faptul ca fac aceasta campanie cu Chinezu’ si cu Blogal Initiative http://blogalinitiative.ro/si tot merita un pic sa le vezi oferta de refinantare.

Eu sper sa scapati de credite cu usurinta si daca aveti blog, sa intrati macar o data sa vedeti Blogal Initiative http://blogalinitiative.ro/, o super initiativa a lui Chinezu http://chinezu.eu/ sustinuta si de revista Biz http://www.revistabiz.ro/ .

Have a wonderful blogging mood! Adica chef maxim de blogareala!

Detalii despre refinantare la BCR:


 Cred ca acest produs are nevoie de o promovare simpla: un serviciu excelent de consiliere clienti, daca reuseste sa faca asta BCR, nu mai are nevoie de atata ATL.


12 comments

Write comments
Anonymous
AUTHOR
4 iulie 2011 la 17:21 delete

Eu am experiente cu gust amar cu credit la BCR.
Stau bine la Volksbank.

Reply
avatar
4 iulie 2011 la 17:31 delete

Te cred, insa poate merita macar cercetat daca BCR e asa friendly pe cat se da :D

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
4 iulie 2011 la 19:02 delete

Si eu am exprienta cu gust amar despre credite... Personal, m-as duce in orice alta tara sa muncesc 5 ani pentru bani de-o casa decat sa-mi mai fac aici credit la vreo banca, oricare ar fi ea.
Insa poate chiar merita pentru cine are nevoie... :) Not meee! Yay!

Curaj celorlalti.

Reply
avatar
4 iulie 2011 la 19:11 delete

in ce tara pot munci 5 ani si sa economisesc bani pentru un apartament? ca as vrea si eu asa :D

Reply
avatar
4 iulie 2011 la 19:15 delete

ce credeti ca ar trebui sa faca o banca ca sa castige cu adevarat clienti? eu personal as vrea sa ma incurajeze cu adevarat sa economisesc, chiar si putin, adica 2000 sau 3000 de lei. Un client care si economisesti altfel va trata si un credit si...in final si banca ar avea de castigat. Pe voi ce v-ar motiva?

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
4 iulie 2011 la 19:17 delete

:) Bine, 10 ani! :D , dar prefer asa... din nefericire. Asa am ajuns sa spun. Ca Romania parca nu mai e tara romanilor demult...

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
4 iulie 2011 la 20:35 delete

Eu am facut un sondaj in ceea ce priveste refinantarea unui credit ipotecar la mai mult ebanci si m-a surprins in mod placut oferta BCR referitoare la gratuitatea politei de asigurare pe toata perioada creditarii si deasemenea avantajul pe care il are clientul cu istoric BCR (dobanda mai mica).Merita sa treci pe la BCR...LILI

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
4 iulie 2011 la 22:13 delete

ovidiu lechintan zice:

refinantarea unor credite ipotecare e foarte foarte grea. pentru ca la momentul in care ti-ai luat creditul, valoarea apartamentului era muuult mai mare decat e acum... daca nu a trecut macar 35% din perioada de timp pentru care ti-ai luat creditul ipotecar, sansele de a-l refinanta in aceasta perioada este extrem de mica. doar daca l-ai luat pe 10 ani si acum vrei sa-l refinantezi pentru 30... dar asta inseamna ca termini de platit la pensie...
refinantarea creditelor de nevoi personale - nu pre merita. costul noului credit va fi mult mai mare per total, dar, intr-adevar rata va fi mai mica. merita? depinde de venitul actual al fiecaruia. merita doar daca iti da sansa sa sufli putin mai usurat.
refinantarea, per total, face 2 lucruri: o rata mai mica, dar un cost al creditului, in 9 din 10 cazuri mai mare.

Reply
avatar
4 iulie 2011 la 22:26 delete

Ovidiu, chiar asteptam si parerea cuiva mai priceput la cifre si la chestii financiare, foarte multumesc pentru comentariul tau.

Reply
avatar
Adriana
AUTHOR
5 iulie 2011 la 10:36 delete

Azi ma duc sa-mi fac refinantarea la BCR :))

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
5 iulie 2011 la 10:37 delete

Azi ma duc sa-mi fac refinantarea la BCR :))

Adriana

Reply
avatar
5 iulie 2011 la 12:34 delete

Mmmm....nu te grabi,Adriana, intai stai si analizeaza putin oferta. Ideea e sa si compari cu ce este pe piata si sa alegi ce e mai bun pentru tine.

Reply
avatar